1 Νοεμβρίου 2013

Με επίσημες ανακοινώσεις «παγώνει» την άφιξή της η Τρόικα...

0 σχόλια

Επισήμως και με σκληρή γλώσσα αναμένεται να δώσει συνέχεια η τρόικα, στις ανώνυμες διαρροές που έγιναν προς το ειδησεογραφικό Πρακτορείο Reuters, σύμφωνα με τις οποίες οι πιστωτές «παγώνουν» μέχρι...
νεωτέρας την επιστροφή τους στην Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις Βρυξέλλες εντός της ημέρας αναμένεται επίσημα ανακοίνωση από τους δανειστές με την οποία θα εξηγούν τους λόγους που αποφάσισαν να πάνε για αργότερα τις ημερομηνίες επιστροφής τους στην Αθήνα και αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας.

Όπως δήλωσε πάντως, ο υπουργός Οικονομίας, Γιάννης Στουρνάρας, την προσεχή Τρίτη είχε κανονικά ραντεβού με τους Πολ Τόμσεν, Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ στο γραφείο του.

Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς πιστωτών, τότε αποδεικνύεται πως η τρόικα τραβά το σχοινί όσον αφορά τόσο στα προαπαιτούμενα, όσο και στην διαφορά που υπάρχει για το δημοσιονομικό κενό του 2014.

Η Ελλάδα, επιμένει ότι δεν θα βάλει «λουκέτο» -όπως απαιτούν οι δανειστές- στην εταιρεία Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, ενώ για το περιβόητο δημοσιονομικό κενά η Αθήνα το εκτιμά στα 500 εκατ. ευρώ, όταν η τρόικα μιλά για πάνω από 2 δισ.

Έτσι, άλλη μια διαπραγμάτευση με την τρόικα όπως όλα δείχνουν

matrix24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου