6 Νοεμβρίου 2013

Δημαράς: Γιατί ψήφισα «όχι» για την άρση ασυλίας του Κασιδιάρη

0 σχόλια

«Επικίνδυνο παιχνίδι» να γίνεται άρση ασυλίας «για όποιον κατηγορείται χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις» είπε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών και βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ

Ψήφισε «όχι» στην άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη για τα γεγονότα στο Μελιγαλά και «ναι» στην άρση ασυλίας του Ηλία Παναγιώταρου για τα ίδια γεγονότα και το αδίκημα της παράνομης βίας κατά του δημάρχου Οιχαλίας-Μελιγαλά.

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιάννης Δημαράς, εξηγώντας τη στάση του, είπε ότι όταν δεν υπάρχει από την αρμόδια Επιτροπή πρόταση ομόφωνη για την άρση ασυλίας, δεν την ψηφίζει.

Πάντως, η Επιτροπή της Βουλής έκανε ομόφωνη πρόταση για άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και ό,τι αποφάσισε για τους άλλους τρεις, αποφάσισε και για τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ο κ. Δημαράς χαρακτήρισε «επικίνδυνο παιχνίδι» να γίνεται άρση ασυλίας «για όποιον κατηγορείται χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις».

Έχω ψηφίσει για πάνω από 30 περιπτώσεις άρσης ασυλίας, δεν μπορείς να αποφασίζεις χωρίς να έχεις αποδείξεις, ανέφερε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου