13 Νοεμβρίου 2013

Αντιδράσεις της οικογένειας Φύσσα για την αφίσα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ

0 σχόλια

«Καταδικάζουμε πολιτικά την ενέργεια αυτή και τους παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού» είναι η απάντηση της οικογένειας στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ μέσω του δικηγόρου Γιώργου Μαραγκού

Την οργή και την αγανάκτηση της οικογένειας του Πάυλου Φύσσα για την αφίσα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ που χρησιμοποιεί τη φωτογραφία του δολοφονημένου νεαρού μετέφερε και εξέφρασε με δηλώσεις του ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Γιώργος Μαραγκός.Όπως είπε ο κ. Μαραγκός μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1: «Η αφίσα προκάλεσε έκπληξη, οργή και αγανάκτηση στην οικογένεια. Δεν τους ανήκει ο Φύσσας για να τον βάζουν στις κομματικές τους αφίσες» είπε χαρακτηριστικα και πρόσθεσε: «Ο Παύλος ήταν βαθιά αντιμνημονιακός, με βαθιές αριστερές ιδέες και πεποιθήσεις, πλήν όμως δεν άνηκε σε κανένα κόμμα και σε καμία παράταξη. Καπηλεύθηκαν το θάνατό του. Καταδικάζουμε πολιτικά την ενέργεια αυτή και τους παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού» κατέληξε ο δικηγόρος.


Διαβάστε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ με τις αντιδράσεις που προκάλεσε η επίμαχη αφίσα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ για την επέτειο του Πολυτεχνείου (εδώ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου