10 Νοεμβρίου 2013

To privé party του πρωθυπουργού στο Salon de bricolage το βράδι της Παρασκευής

0 σχόλια

"ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ...", ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ


Prive party  του Αντώνη Σαμαρά στο Salon de bricolage στο Κολωνάκι το βράδι της Παρασκευής. O πρωθυπουργός μοιράστηκε με λίγους καλούς φίλους μία από τις πιο ευτυχισμένες βραδιές της ζωής του στη διάρκεια της θητεία του στο Μέγαρο Μαξίμου. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως το πάρτυ στην κυριολεξία στήθηκε στο πόδι αλλά όσοι είχαν την τύχη να προσκληθούν πέρασαν υπέροχα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο τεξανός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης για το θέμα της ΕΡΤ!
Ο Γιώργος Μουρούτης με το που άκουσε την είδηση τινάχθηκε σαν ελατήριο από την θέση του στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου. Σήκωσε ψηλά τα χέρια του και πανηγύρισε όπως η θύρα 7 τα γκολ του Μήτρογλου.
Ο γκαφατζής αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ που συναγωνίζεται τον Πεπίτο, είχε κάνει πάλι το θαύμα του. Σε μια χώρα 1,5 εκατ. ανέργων του ιδιωτικού τομέα, οι οποίοι δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν, ο ανεκδιήγητος Τσίπρας βρήκε πεδίο δόξας λαμπρό στην υπεράσπιση του κηφηναριού της ΕΡΤ. Εδώ όπου οι κυβερνήσεις όλων των αποχρώσεων στίβαζαν τα ρουσφέτια τους όπως εκείνο το ειδικό σώμα της αστυνομίας του μετρό του Τόκιο που η δουλειά του είναι να σπρώχνει τους χιλιάδες αγουροξυπνημένους επιβάτες των συρμών ώστε να χωρέσουν και να πάνε στις δουλειές τους.

Δεν θα μπορούσε ούτε καν ο ίδιος ο Σαμαράς να φαντασθεί ένα πιο ωραίο δώρο ενόψει της εορταστικής περιόδου. Φυσικά είχε προηγηθεί η άγρια προσγείωση των ταλαίπωρων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ από τον μπάρμπα Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος τους προέτρεψε να κρατάνε μικρό καλάθι σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση-γιατί να σε ψηφίσουν τότε ρε δύστυχε;
Μέσα σ΄ αυτό το κλίμα του γενικότερου μπάχαλου που επικρατεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήρθε να προστεθεί η παραριά της πρότασης μομφής και μάλιστα στη διάρκεια ενός ηλιόλουστου σαββατοκύριακου που κανείς δεν θα καθήσει να δει τηλεόραση και όλοι θα ξύνουν τ΄αρχίδια τους στις καφετέριες. Άσε που με την απόρριψή της μπαίνει (επιτέλους) ταφόπλακα στην ΕΡΤ.
Έτσι ούτε καν οι δύστυχοι καραμανλικοί, σαν τον Στυλιανίδη, δεν θα καταφέρουν να κάνουν την προαναγγελθείσα ζημιά στον Σαμαρά. Οι καραμανλικοί που μέσα από περιθωριακά έντυπα αναμασάνε την καραμέλα του σχεδίου δολοφονίας του Καραμανλή καταστρέφοντας την υστεροφημία του περιμένουν πως και πως να πάρει τα πάνω του ο ΣΥΡΙΖΑ για να τρομοκρατηθεί ο Σαμαράς. Δηκτικό για την περίπτωσή τους και το σχόλιο του antinews για τις μαντεψιές του καραμανλικού Στυλιανίδη.
Άρα γιατί ο ευφυής Αλέξης τσιμπάει και πατάει την μπανανόφλουδα;
Την απάντηση στο πολύ δύσκολο ερώτημα ίσως έχουν εκείνοι που εδώ και αρκετές ημέρες ανέβαζαν tweet, ή έκαναν δηλώσεις-χρησμούς προαναγγέλλοντας πολιτικές εξελίξεις τον Νοέμβριο! Άκουσες Ευριπίδη που τον Σεπτέμβριο ρωτούσες από το Twitter «Τί έρχεται το Νοέμβριο;»
Κατάλαβες Ευάγγελε; Εγώ ως απευθείας απόγονος του Ιώβ θα περιμένω την Κυριακή τα μεσάνυχτα να δω τι θα ψηφίσουν κάποιοι και μετά θα πω περισσότερα.
Πάντως στα σαλούν του Τέξας τον «χαρτοκλέφτη» με την σημαδεμένη τράπουλα τον πιάνει ο σερίφης από το αυτί…
Βέβαια ο Σαμαράς δεν περίμενε να έλθει η Κυριακή και από το βράδι της Παρασκευής βρέθηκε με τους λίγους καλούς φίλους και παρουσίες σαν το κορίτσι της φωτογραφίας να γιορτάζουν στο Prive club του Κολωνακίου μία ακόμη πατάτα του ΣΥΡΙΖΑ που αποκτά σιγά σιγά υπαρξιακό πρόβλημα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός σχολίαζε την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ ως εξής
-Είναι σαν να κλέβεις εκκλησία...Aπό την Ιόλη Πιερίδη για το kourdistoportocali.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου