1 Μαρτίου 2014

Οι ψεκασμοί Αντώναρου, η αμηχανία Καρύδη και το επικοινωνιακό γλέντι Σαχινίδη-Κοππά

0 σχόλια
fleet_1_28022014.png

Στο α' μέρος του post, παραθέτουμε την τριλογία των ψεκασμών από το ψεκαστήρι του πρώην δαπίτη, με συγχωρείτε, κυβερνητικού εκπροσώπου του Νέρωνα Καραμανλή Βαγγέλη Αντώναρου, ο οποίος πλέον εξελίσσεται σε μέγα τρολ του "Καραμανλισμού".


fleet_3_28022014.png


Το ψεκαστήρι του Αντώναρου αγνοεί επιδεικτικά τη συνέντευξη Τρισέ στο Mega πριν μερικές εβδομάδες, ο οποίος είχε δηλώσει στη Μαρία Σαράφογλου: "Αν ξοδεύετε 15% περισσότερα απ' όσα κερδίζετε και πρέπει να ισοσκελίσετε τον προϋπολογισμό σας και δεν υπάρχουν πλέον χρηματοδότες κι αποταμιευτές στην Ευρώπη και παντού πρόθυμοι να συνεχίσουν τη χρηματοδότηση, αυτό είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Τα λάθη είχαν γίνει πριν. Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα, πιστεύω. Είναι αυτό που πρέπει οπωσδήποτε στο μέλλον να αποφύγετε το να ξαναβρεθείτε σε αυτή τη θέση" (ολόκληρη την ιστορική συνέντευξη του πρώην επικεφαλής του ΕΚΤ μπορεί να την ξαναθυμηθεί ο Αντώναρος εδώ.


fleet_2_28022014.png


Πάμε τώρα στο ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, το οποίο αντιδρά χλιαρά μέσω του παρακάτω tweet του υπεύθυνου επικοινωνίας Δημήτρη Καρύδη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την παντελονάτη ανακοίνωση Σαχινίδη, ο οποίος ζητά το αυτονόητο, την παραίτηση του Παπαθανασίου:


karidis_28022014.png

Το ψέλλισμα Καρύδη το πιάνει αμέσως η ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά, η οποία επισημαίνει το αυτονόητο:




Ο Καρύδης, αντί να απαντήσει όντως αν το ΠΑΣΟΚ ζητά την παραίτηση Παπαθανασίου από την προεδρία των ΕΛΠΕ, βρίσκει την ευκαιρία να επιτεθεί στην Κοππά, για την γνωστή ιστορία αποχώρησης της από την ευρωομάδα του ΠΑΣΟΚ:


_28022014.png

Η Κοππά όμως επιμένει πολιτικά και με ανωτερότητα ανταπαντά στις "καρυδιές":


_28022014.png


Όμως η αποθέωση ποια είναι; Ο Καρύδης απαντά στην Κοππά ότι η επίσημη θέση του ΠΑΣΟΚ είναι η ανακοίνωση του Σαχινίδη!!


karidis_2_28022014.png


Γιατί σας τα λέμε όλα αυτά; Αφενός το ΠΑΣΟΚ του Βαγγέλη άργησε να αντιδράσει και αναγκάστηκε να υιοθετήσει την θέση Σαχινίδη, αφού πρώτα ξεσηκώθηκε όλο το σύμπαν στο διαδίκτυο και στα social media. Δηλαδή αν δεν είχε βγει ο Σαχινίδης να υποστηρίξει το αυτονόητο, το ΠΑΣΟΚ θα αναλωνόταν να απαντά στην Κοππά για να συσπειρώσει τους Βενιζελικούς απέναντι στην τυχοδιώκτρια Κοππά, την οποία ο Καρύδης είχε νωρίτερα το μεσημέρι περιλάβει;

Καταληκτικά: Το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι μείζον πολιτικό και επικοινωνιακό και η συμπόρευση με τη ΝΔ του Σαμαρά το οδηγεί σε στρατηγικό αδιέξοδο. Είναι πρωτογενής κατάντια για το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου να μην ζητά από την αρχή τα αυτονόητα. Γι αυτό προτείνουμε στον πρόεδρό του να προσλάβει τον Αντώναρο στην θέση του εκπροσώπου τύπου, μπας και αποκτήσει αυτό το ρημάδι το κόμμα αντανακλαστικά.

www.epikairo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου