2 Απριλίου 2014

Τηλεφωνημα Παπανδρέου σε Παλιαδέλη

0 σχόλια

Δεν εκρυψε τον ενθουσιασμό του ο Γιώργος Παπανδρέου όταν πληροφορήθηκε την συμμετοχή της Χρυσούλας Παλιαδέλη στο ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου συνδιασμού του Μάρκου Μπόλαρη "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ" για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Η Καθηγήτρια Αρχαιολογίας αποτέλεσε προσωπική επιλογή του πρώην πρωθυπουργού στις προηγούμενες ευρωεκλογές και χαροποιήθηκε ιδιαίτερα με την μεταπήδηση της στον τομέα της αυτοδιοίκησης.
Μόλις λοιπόν ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για αυτήν την εξέλιξη τηλεφώνησε αμέσως στην κ. Παλιαδέλη για να της δηλώσει την αμέριστη συμπαράσταση του. Όπως χαρακτηρηστικά μας είπαν ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε στην υποψήφια για την αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης πως άτομα με την δική της ποιότητα και εμπειρία είναι κρίμα να βρίσκονται εκτός πολιτικής. Επίσης είπε πως με τέτοιες υποψηφιότητες αναβαθμίζεται η περιφερειακή αυτοδιοίκηση και ανοίγονται νέες προοπτικές για την Κεντρική Μακεδονία.
Τέλος η Χρυσούλα Παλιαδέλη επεσήμανε στον Γιώργο Παπανδρέου την εκτίμηση της πως το μέλλον της Ευρώπης άρα και της Ελλάδας βρίσκεται στις περιφέρειες με τον πρώην πρωθυπουργό να είναι απόλυτα σύμφωνος. Κλείνοντας την συνομιλία τους, της ευχήθηκε καλή επιτυχία στον δύσκολο αγώνα που έχει μπροστά της δείχνοντας βέβαιος για την έκβαση του αποτελεσμάτος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου