25 Νοεμβρίου 2014

Επιστρατεύτηκε και ο … «κλόουν της κεντροαριστεράς» κατά του ΓΑΠ

0 σχόλια
loverdos
Δεν έφταναν τα διάφορα εξαπτέρυγα της διαπλοκής και της ολιγαρχίας, οι «ξεπλυμενοι» εκδότες του πρώτου αίματος και οι συνέταιροι του Κουρή, δεν αρκούσαν τα φοβισμένα καρεκλανθρωπάκια της κυβέρνησης Σαμαροβενιζέλου για να οργανώσουν μια στοιχειώδη άμυνα απέναντι στον πολιτικό χείμμαρο που έχει προκαλέσει η πραγματική και ουσιαστική ΠΟΛΙΤΙΚΗ τοποθέτηση του Γιώργου Α. Παπανδρέου για τα τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ και την χώρα, επιστρατεύθηκε σήμερα και ο άνθρωπος που κατέχει το …ρεκορ Γκίνες στις αποχωρήσεις-δημιουργία κόμματος-διάλυσή του-επιστροφή ξανά-ίδρυση νέου-κατοχή υπουργικής καρέκλας, γνωστού και ως «κλόουν της κεντροαριστεράς» Ανδρέα Λοβέρδου. Με όποια …ελαφρότητα μπορεί να έχει η τοποθέτηση του εν λόγω γελοιοποιημένου πολιτικού γυρολόγου παραθέτουμε κάποια στοιχεία από την Ναυτεμπορική:
«Δεν είναι η ώρα» για τη συζήτηση που άνοιξε η επιστολή του Γ. Παπανδρέου, τόνισε ο υπουργός Παιδείας, Ανδ. Λοβέρδος, επισημαίνοντας ότι «κάθε εσωτερικός κλυδωνισμός μεταφέρεται στην κυβέρνηση και στη χώρα».
«Δεν ξέρω τι να συγκρατήσω απ’ αυτό το κείμενο που δημοσιεύθηκε. Κατ” αρχάς (ο κ. Παπανδρέου) είδε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Είναι πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πρώην πρωθυπουργός πριν από λίγα χρόνια. Το ίδιο έκανε και ο κ. Σημίτης, παλαιότερος πρωθυπουργός και παλαιότερος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Και οι δυο έβγαλαν ανακοίνωση. Το θέμα είναι ότι η μία δεν δημιουργούσε προβλήματα και η άλλη μας δημιούργησε ανησυχίες. Και αυτό δεν είναι καλό. Δεν είναι της στιγμής, δεν είναι της ώρας», είπε ο κ. Λοβέρδος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι, προσθέτοντας:
«Δεν είναι ώρα αυτή τη στιγμή ο καθένας μας να λέει όσο και αν είναι σπουδαίος αυτός ο καθένας, όπως είναι ένας πρώην Πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Είναι σπουδαίος, αναντίρρητα, αλλά δεν είναι η ώρα».
«Οι εσωτερικές μας διενέξεις και συγκρούσεις, όσο πολιτικές κι αν είναι, αυτή τη στιγμή δε βοηθάνε», συνέχισε για να συμπληρώσει ότι υπάρχει καιρός μετά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ν’ ανοίξουν οι σχετικές διαδικασίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου