25 Αυγούστου 2011

Η Άννα μπήκε δυναμικά στο… κάδρο των διαδόχων

0 σχόλια
Η Άννα μπήκε δυναμικά στο… κάδρο των διαδόχων
Χθες δεν ήταν ιστορική ημέρα για την Άννα Διαμαντοπούλου, μόνο γιατί πρώτη φορά στα χρονικά ψηφίστηκε νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας με αυξημένη πλειοψηφία 350 βουλευτών, αλλά και γιατί η ίδια μπήκε δυναμικά στην πρώτη γραμμή της επόμενης ημέρας του ΠΑΣΟΚ.
Με τον ... αέρα της πρώτης υπουργού που πέτυχε συναίνεση με την αξιωματική αντιπολίτευση μέσα σε συνθήκες σκληρής αντιπαράθεσης για την οικονομία, η κ.Διαμαντοπούλου φαίνεται ότι κατάφερε να ενιχύσει με τον καλύτερο δυναμικό τρόπο το ηγετικό της προφίλ, προσθέτοντας παράλληλα στο…
οπλοστάσιό της τον χαρακτηρισμό της αποτελεσματικής πολιτικού, που μπορεί και διαπραγματεύεται με τους πολιτικούς αντιπάλους και να έρχεται σε συμφωνία μαζί τους.
Η εξέλιξη αυτή ανακατεύει για τα καλά την εσωκομματική τράπουλα στο ΠΑΣΟΚ, με την υπουργό Παιδείας να διεκδικεί με αξιώσεις πρωταγωνιστικό ρόλο στα μελλοντικά τεκταινόμετα σε επίπεδο κομματικής ηγεσίας… με τους ανταγωνιστές της να μελετούν ήδη τρόπους αντιμετώπισής της και περιορισμού της επιρροής της τόσο στις τάξεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, όσο και στο σώμα των «πράσινων» ψηφοφόρων.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει παραγγελθεί ήδη δημοσκόπηση για την Άννα Διαμαντοπούλου και τον αντίκτυπο που έχει στο πρόσωπό της η υπερκομματική αποδοχή του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ.
ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου