25 Αυγούστου 2011

Στο τέλος χάλασε τα σχέδια του Ολυμπιακού η Ντόρτμουντ

0 σχόλια

Στο τέλος χάλασε τα σχέδια του Ολυμπιακού η ΝτόρτμουντΣτο τέλος  της κλήρωσης «χάλασαν» τα σχέδια του  Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» κληρώθηκαν στον 6ο και θα αντιμετωπίσουν την Άρσεναλ, τη Μαρσέιγ και τη Ντόρτμουντ.
Μέχρι το άκουσμα της τέταρτης ομάδας, οι Πρωταθλητές Ελλάδας είχαν αρκετές ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά όσο πέρναγε η ώρα και οι ομάδες έβγαιναν μία μία από την κληρωτίδα, τόσο φούντωνε η αγωνία. Τελευταία είχε μείνει η Μπορούσια Ντόρτμουντ, που τελικά πήγε ....
στον όμιλο του Ολυμπιακού.
Έτσι οι Πειραιώτες υποχρεούνται να είναι αρκετά σοβαροί  σε όλα τα παιχνίδια, ώστε να βγουν στους  «16».
Η ομάδα του Αρσέν Βεγκέρ μπορεί να είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι, αλλά αποτελεί μια μεγάλη δύναμη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.  Με τη φυγή του Σεσκ Φάμπρεγκας και το κακό ξεκίνημα στη Πρέμιερ Λιγκ, οι «κανονιέρηδες» θέλουν να κάνουν μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Μαρσέιγ του Ντιντιέ Ντεσάμ , έχει ξαναβρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού την περίοδο 1994-95 και τον είχε αποκλείσει στο τότε Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, δεν διαθέτει την ομάδα φόβητρο. Με μόνο μεγάλο αστέρι τον Λούτσο Γκονζάλες, αλλά με τη φυγή του Χάιντσε στη Ρόμα, οι Γάλλοι είναι μια ομάδα που είναι στα μέτρα των «ερυθρολεύκων».
Τέλος η Ντόρτμουντ, η οποία επέστρεψε στην κορυφή του Γερμανικού πρωταθλήματος μετά από αρκετά χρόνια, είναι μια νέα ομάδα, αλλά διαθέτει παίκτες με μεγάλο ταλέντο. Ο προπονητής της είναι ο  Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος με τα «μωρά» του κατάφερε να επαναφέρει τον σύλλογο στις επιτυχίες. Είναι χαρακτηριστικό πως διαθέτει ένα από τα νεότερα ρόστερ, καθώς ο μέσος όρος ηλικία δεν ξεπερνά τα 23 χρόνια.
Όσο αφορά τώρα τους άλλους ομίλους, ο 8ος θεωρείται ως «φωτιά». Μπαρτσελόνα και Μίλαν θα τεθούν αντιμέτωπες με τις αναμετρήσεις να προσελκύουν όλα τα βλέμματα των πανταχού ποδοσφαιρόφιλων.
Αναλυτικά οι όμιλοι:
1ος όμιλος: Μπάγερν, Βιγιαρεάλ, Μάντσεστερ Σίτι, Νάπολι
2ος όμιλος:
Ίντερ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λιλ, Τραμπζονσπόρ
3ος όμιλος:
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπενφίκα, Βασιλεία, Οτελούλ
4ος όμιλος:
Ρεάλ Μαδρίτης, Λιόν, Άγιαξ,Ντιναμό Ζάγκρεμπ
5ος όμιλος:
Τσέλσι, Βαλένθια, Λεβερκούζεν,Γκενκ
6ος όμιλος:
Άρσεναλ, Μαρσέιγ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Ντόρτμουντ
7ος όμιλος:
Πόρτο, Σαχτάρ, Ζενίτ, ΑΠΟΕΛ
8ος όμιλος:
Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Μπάτε, Πλζεν

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου