2 Νοεμβρίου 2011

Παπανδρεου : "Θελουν να με ριξουν Τραπεζιτες και Καναλαρχες!!"

0 σχόλια
Μια τετοια δηλωση εγινε προ λιγο στο υπουργικο συμβουλιο. Ενα δυσκολο υπουργικο συμβουλιο! Μαχη αναμεσα στους Παπουτση και Καστανιδη εναντιον των "Τροικανων" υπουργων (Λοβερδο, Διαμαντοπουλου, Ραγκουση) με τους τρεις τελευταιους να ειναι καθετα εναντιοι και πολεμιοι του Δημοψηφισματος σε αντιθεση με τους πρωτους. Σε δηλωση του μαλιστα ο κ Παπουτσης δηλωνει "ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ" αφηνωντας αιχμες και υπονουμενα σε συναδελφους του που επέλεξαν να αποστασιοποιηθούν ενω σε παραλληλο μηκος κυματος κινηθηκε και ο υφυπουργός Μανώλης Όθωνας που υποστήριξε: “Το σύστημα θα παίξει τα ρέστα του τώρα ανοίγει ένα ένα τα χαρτιά του” 
  Οι εξελιξεις ραγδαιες. Και οπως φαινεται το συστημα βαραει!και βαραει ασχημα! Ολοι βαλουν κατα της Κυβερνησης και του Παπανδρεου προσωπικα. Απειλουν με Παραιτηση οι Γνωστοι Αγνωστοι Καλοθελητες μεσα στο ΠΑΣΟΚ. Τους καταλαβαινουμε γιατι οντως ειναι ενα δυσκολο φορτιο. Αλλα απλως οταν καποιος κουραζεται να σταματησει κανει νοημα και βγαινει αλλαγη, δεν καθεται στη γωνια του γηπεδου, μη δινοντας στο προπονητη τη δυνατοτητα να κανει αλλαγη και να νικησει η ομαδα . Γιατι εν τελει ο προπονητης "την" εβαλε στην εντεκαδα! 
  Ειδησεις-Blogs-Εφημεριδες Χαμος!!!Να παει τωρα σε εκλογεσ!τωρα!
Περιμεντε ρε Δημοκρατες ολοι σας να δουμε το αποτελεσμα του δημοψηφισματος, τη θεληση του λαου και μην το καπελωνεται και τον καθοδηγηται συνεχως.
 * κ Λαζοπουλε καλη η σατιρα, αλλα ολα εχουν ενα οριο...
 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου