15 Δεκεμβρίου 2011

Γόντικας: «Υπάρχουν εξελίξεις!»

0 σχόλια

Γόντικας: «Υπάρχουν εξελίξεις!»

Ο Δημήτρης Γόντικας ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για την εξέλιξη της εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ.
Όπως τόνισε στους παίκτες του «τριφυλλιού» ο πρόεδρος της ομάδας, στο θέμα υπάρχει εξέλιξη χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ακόμα ποια είναι αυτή, καθώς το θέμα δεν το χειρίζεται ο ίδιος.
Οπως μετέφερε ο Δημήτρης Γόντικας στους παίκτες Παναθηναϊκού, το θέμα ...
το χειρίζεται ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γιάννης Βαρδινογιάννης, και θα υπάρξει νέα ενημέρωση, όταν μάθει και εκείνος κάτι νεότερο επί του θέματος.
Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ φρόντισε επίσης να πει στους παίκτες, μέσω κάποιων τετ α τετ που είχε ότι αν δεν ολοκληρωθεί το deal, τότε από τον Φεβρουάριο του 2012 και έπειτα ίσως να υπάρξουν και κάποιες μικρές καθυστερήσεις στις πληρωμές τους.
«Υπάρχουν κάποιες εξελίξεις οι οποίες είναι θέμα του μεγαλομετόχου. Για ότι υπάρχει διοικητικό ή μετοχικό θα ενημερωθείτε αμέσως. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας και σκοπός μας είναι να πάρουμε άλλες δύο νίκες στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι να τελειώσει το 2011.
Ξέρετε ότι η κατάσταση δεν είναι εύκολη στο οικονομικό κομμάτι. Κάνουμε προσπάθειες να εξασφαλίσουμε κάποιια χρήματα για να μπουν στους λογαριασμούς σας και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μην έχουμε καθυστερήσεις… Κανείς δεν θα χάσει τα χρήματά του» είπε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων».
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου