16 Δεκεμβρίου 2011

Τριγμούς προκαλούν οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ της Χίλαρι Κλίντον

0 σχόλια

Τριγμούς προκαλούν οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ της Χίλαρι Κλίντον
Αποκαλύψεις με πολλά ερωτηματικά που αναμένεται να προκαλέσουν πολιτικό σεισμό στην Ελλάδα έκανε μιλώντας σε αμερικανική εκπομπή η Χίλαρι Κλίντον.
Μιλώντας στην βραδινή εκπομπή της Ellen DeGeneres, η κυρία Κλίντον, μετά από έντονη πίεση που της άσκησε η γνωστή δημοσιογράφος, παραδέχτηκε ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στην Ελλάδα, τον περασμένο Ιούλιο είχε ερωτική επαφή με Έλληνα πολιτικό.
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της ...
καλοκαιρινής πανσελήνου, όταν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας διοργάνωσε στο προεδρικό Μέγαρο μία δεξίωση για να υποδεχτεί την αμερικανίδα υπουργό. Στην εκδήλωση ήταν προσκεκλημένοι αρκετοί Έλληνες βουλευτές, επιχειρηματικά στελέχη και επιφανείς Έλληνες καλλιτέχνες.
Σε μία ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, μάλιστα, ο Γιάννης Πλούταρχος αφιέρωσε στην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας το νέο του τραγούδι «Η κοτσίδα της λησμονιάς».
Η κ. Κλίντον αφού ήπιε αρκετό τσίπουρο συνοδευμένο με ελιές θρούμπες και τσίρο, χάθηκε μέσα στο προεδρικό Μέγαρο. Μάταια οι άνδρες της προσωπικής της ασφάλεια την αναζητούσαν παντού.
Η επικεφαλής του State Department, βρέθηκε μετά από μισή ώρα στην αποθήκη του Μεγάρου σε άσεμνες περιπτύξεις με Έλληνα βουλευτή. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος πρόεδρος της Δημοκρατίας, καθώς μετέβη στην αποθήκη με σκοπό να πάρει το αγαπημένο του ξεσκονόπανο, το οποίο φυλούσε από τον καιρό της αντίστασης, για να το προσφέρει ως δώρο φιλίας και ευγνωμοσύνης στην κ. Κλίντον.
Ο αποτροπιασμός του ήταν έκδηλος, όταν τους είδε ολόγυμνους πάνω στο τραπέζι που ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος συνήθιζε να τρώει το πρωινό του.
Από την πλευρά της πάντως η Χίλαρι Κλίντον δε δίστασε να κατονομάσει τον καλοκαιρινό της εραστή, αδιαφορώντας για την αντίδραση του συζύγου της Μπίλ.
Όπως χαρακτηριστικά είπε «Είναι ο Kostas Neighbor, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για τον καλύτερο εραστή που είχα ποτέ. Και μόνο στο άγγιγμά του νιώθω τον κόσμο μου να συνταράζεται. Ο Κostas είναι ένας θεός του σεξ».
Από την πλευρά του, πάντως, ο Έλληνας βουλευτής ερωτηθείς σχετικά, αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό, αρκούμενος απλώς σε ένα χαμόγελο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου