31 Δεκεμβρίου 2011

«Σχεδόν τελειωμένο του Νίνη»!

0 σχόλια

«Σχεδόν τελειωμένο του Νίνη»!
Ο Σωτήρης Νίνης ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα των Ιταλών που κάνουν λόγο για «σχεδόν τελειωμένη συμφωνία με την Πάρμα»!
Από την ώρα που έσκασε η είδηση του φλερτ του Σωτήρη Νίνη με την Πάρμα, πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι θα γίνει ο… γάμος. Οι Ιταλοί πέρασαν… βέρες στις δυο πλευρές καθώς σύμφωνα με το «calciomercatoweb» όλα έχουν ....
συμφωνηθεί.
Οι Ιταλοί που υμνούν τον 22χρονο άσσο, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει τρομερή ποιότητα και πολλές παραστάσεις από διεθνές επίπεδο, αναφέρουν και οικονομικά στοιχεία της συμφωνίας.
Για κάθε ένα από τα τέσσερα χρόνια συμβολαίου που αναμένεται να υπογράψει ο νεαρός άσσος,θα έχει να λαμβάνει 750.000 ευρώ ετησίως!
Όσον αφορά στο εξώδικο που έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον 22χρονο μέσο, η οποία έχει καταθέσει εδώ και καιρό πρόταση στον Νίνη για νέα συνεργασία με μειωμένες αποδοχές, είναι σκασμένος.
Πάντως τόσο αυτός, όσο κι ο εκπρόσωπός του θα μιλήσουν όταν έρθει η ώρα. Αναμένεται να γίνει μια συνάντηση με τους ανθρώπους της διοίκησης του Παναθηναϊκού για να μιλήσουν για το μέλλον του στην ομάδα, ωστόσο, αυτό που καίει τώρα τον παίκτη είναι να κυλήσει ομαλά η αποθεραπεία του και να επιστρέψει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους. Κάτι που αναμένεται να γίνει γύρω στα τέλη Φλεβάρη.
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου