1 Ιανουαρίου 2012

Νέες συλλήψεις για παράνομο τζόγο

0 σχόλια

Νέες συλλήψεις για παράνομο τζόγο
«Φουντώνει» ο τζόγος σε όλη την Ελλάδα, με όλο και περισσότερους να ζητούν την εύνοια της τύχης για το γούρι της νέας χρονιάς ή για… μεροκάματο! Αρκετοί, όμως, καταλήγουν με χειροπέδες στα χέρια, αφού οι αστυνομικές υπηρεσίες δεν σταματούν να εντοπίζουν αυτοσχέδια καζίνο.
Στην Τρίπολη, συνελήφθησαν πέντε Έλληνες που έπαιζαν «μπαρμπούτι» και κατασχέθηκαν τέσσερα ζάρια, 5.545 ευρώ, 135 δολάρια Η.Π.Α., 20 δολάρια Καναδά και τέσσερα ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα.
Στην Αρχαία Κόρινθο, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έκαναν έλεγχο σε ένα κατάστημα, όπου βρέθηκαν άλλα δύο ηλεκτρονικά μηχανήματα με παραλλαγή του τυχερού παιχνιδιού «φρουτάκια» και συνελήφθησαν ο 41χρονος Έλληνας προσωρινά υπεύθυνος και ένας 41χρονος Αλβανός που έπαιζε στο ένα από αυτά. Τα ηλεκτρονικά μηχανήματα κατασχέθηκαν μαζί με 270 ευρώ, ενώ η ιδιοκτήτρια του καταστήματος αναζητείται.
Σε μια καφετέρια σε χωριό της Λακωνίας, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ανακάλυψαν δυο παράνομα μηχανήματα με «φρουτάκια» τα οποία κατασχέθηκαν και συνέλαβαν δύο Έλληνες και έναν αλλοδαπό.
Στη Μυρτιά Ηλείας, συνελήφθη ένας 55χρονος προσωρινά υπεύθυνος στο καφενείο μιας 42χρονης, επειδή επέτρεπε την παράνομη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών έχοντας εγκαταστήσει ένα ηλεκτρονικό μηχάνημα για «φρουτάκια».
ΠΗΓΗ: protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου