22 Απριλίου 2012

Η νίκη των Σοσιαλιστών έρχεται από τη Γαλλία...

0 σχόλια



 Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο.
Η νίκη των Σοσιαλιστών έρχεται από τη Γαλλία! Ήρθε η ώρα!
Το ΠΑΣΟΚ προηγείται ήδη της Ν.Δ. Οι αναποφάσιστοι είναι 40% και θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ! 
Η ομιλία του ΠΑΣΟΚ στη Λαμία, Κρήτη και η πρώτη προεκλογική ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Νέα Σμύρνη είχε μεγάλη επιτυχία!
Η δεξιά φταίει για τα δεινά της Ελλάδας!
Δεν φταίει μόνο ο κ. Τσοχατζόπουλος, αλλά και πολλοί δεξιοί που δεν συλλαμβάνονται!
Να σταματήσει η ηττοπάθεια και να αρχίσει η αντεπίθεση!
Ο κ. Ολάντ αντιστέκεται στην κ. Μέρκελ και προηγείται με 2,5% έως 15% του Σαρκοζί!
Η εταιρία LH2 με την Yahoo έκανε δημοσκόπηση για τον πρώτο και δεύτερο γύρο των Γαλλικών εκλογών, με τελευταία μέτρηση τις 17 και 18 Απριλίου 2012. Στον πρώτο γύρο ο κ. Ολάντ κερδίζει με 2,5% διαφορά τον κ. Σαρκοζί. Καλό αποτέλεσμα έχει η κ. Μ. Λεπέν 15,5% και ο αριστερός υποψήφιος – έκπληξη των εκλογών – κ. Ζαν Λουκ Μελενσόν (Jean-Luc Mélenchon) 15%. Πιο κάτω στο 10% έρχεται ο κεντρώος κ. Φρανσουά Μπαϋρού και πίσω η κ. Εύα Ζολύ με 2,5%.
Είναι αξιοσημείωτο, οι πρώτα 5 υποψήφιοι στο σύνολο τους πέρνουν το 94% των ψήφων. Οι "μικροί υποψήφιοι" μοιράζονται το υπόλοιπο % 6. Στα αριστερά, η Eva Joly θα συλλέξει το 2,5% της ψηφοφορίας, μια σταθερή βαθμολογία. Δεξιά, ο Nicolas Dupont-Aignan θα εισπράξει το 1,5% των ψήφων, το ίδιο ως μέτρο μιας τελευταίας βαθμολογίας. Τέλος, ο Jacques Cheminade δεν φθάσει το 0,5% της προθέσης ψήφου. Στον δεύτερο γύρο στις 6 Μαΐου, κερδίζει σαρωτικά ο κ. Ολάντ με 10% διαφορά!

«Στις 6 Μάη εκλογές έχουμε και στη Γαλλία.
Στέλνω χαιρετισμό στον Φρανσουά Ολάντ
και του εύχομαι καλή επιτυχία», είπε ο κ. Βενιζέλος!


Από το 1981 στο 2012, οι σοσιαλιστές… ξανάρχονται!Από τον Φρανσουά Μιτεράν στον Ανδρέα Παπανδρέου
Και από τον Φρανσουά Ολάντ στον Βαγγέλη Βενιζέλο
Δυο παράλληλες ιστορικές νίκες…
Η Νίκη του ΠΑΣΟΚ θα έρθει μετά από την νίκη Ολάντ!
Το ΠΑΣΟΚ θέλει την πρωτιά στις εκλογές και την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την διάρκεια της πρώτης του προεκλογικής ομιλίας στην Νέα Σμύρνη.
Οι υπερδανεισμένοι, νέο-σκλάβοι δανειολήπτες, θα κρίνουν τις εκλογές!
Υπερχρεωμένε πολίτη, το σπίτι σου είναι δικό σου! Μην αφήσεις την δεξιά και τους τραπεζίτες να στο καταχέσουν! Οι δημοκρατικοί πολίτες δεν παραδίδονται αμαχητί στην δεξιά!
Οι σοβαρές δημοσκοπήσεις δείχνουν ελαφρύ προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, που θα σταθεροποιηθεί την επομένη εβδομάδα και μετά την νίκη του κ. Ολάντ στην Γαλλία, στις 29 Απριλίου 2012, θα γίνει «τσουνάμι» και θα πνίξει τα όνειρα της δεξιάς!
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην Λαμία και Κρήτη μίλησε για τις ευθύνες της Ν.Δ. Ο κ. Βενιζέλος, ξεκίνησε την πρώτη προεκλογική ομιλία του στο κλειστό γυμναστήριο του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη. «Πολλοί πιστεύουν ότι οι εκλογές της 6ης Μαΐου είναι ευρωεκλογές, μία μεγάλη επίσημη δημοσκόπηση με κάλπη ότι είναι μία δεδομένη κυβέρνηση με δεδομένη πολιτική, αυτή του μνημονίου» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και εξήγησε ότι δεν υπάρχει ψήφος διαμαρτυρίας σε αυτές τις εκλογές. «Υπάρχει ψήφος αποφασιστική που κρίνει την πορεία του τόπου όχι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια αλλά για τα επόμενα είκοσι χρόνια» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Κρίνονται τα πάντα στις 6 Μαΐου και αυτό δεν είναι ένα εκβιαστικό δίλημμα. Δεν είναι ένας εκφοβισμός. Μία λύση υπάρχει εάν θέλουμε ο τόπος να πορευτεί με ασφάλεια. Η νίκη του ΠΑΣΟΚ, η πρωτιά του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ στην πρώτη θέση.". Παρόλα αυτά οι σωστές δημοσκοπήσεις δείχνουν προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ που θα σταθεροποιηθεί την επομένη εβδομάδα και μετά την νίκη του κ. Ολάντ στην Γαλλία, στις 29 Απριλίου 2012, θα γίνει «τσουνάμι» και θα πνίξει τα όνειρα της δεξιάς!
Στην Γαλλία θριαμβεύει ο σοσιαλιστής κ. Ολάντ. Ο κ. Ολάντ φαίνεται να προηγείται με 29,5% έναντι 27,5 του Σαρκοζί στον πρώτο γύρο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, στον δεύτερο γύρο που θα διεξαχθεί στις 6 Μαΐου, ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών φέρεται να κερδίζει με 16 μονάδες διαφορά. Στην τελευταία του προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη Lille, ο Ολάντ επικεντρώθηκε στην οικονομία και στην ανάπτυξη, ζητώντας νέο ευρωπαϊκό σύμφωνο υπευθυνότητας, ανάπτυξης και αλληλεγγύης. Ο Ολάντ, θα αντισταθεί στην φασίστρια κ. Μέρκελ. Ακόμη υπέρ του έχουν ταχθεί μεταξύ άλλων ο Ζακ Σιράκ, η πρώην υφυπουργός Οικιστικής Πολιτικής και ο πρώην υπουργός πολιτισμού της χώρας. Την πρόθεσή του να «συμπληρώσει» το Δημοσιονομικό Σύμφωνο με μέτρα ανάπτυξης, επαναλαμβάνει σε συνέντευξή του στη γερμανική οικονομική εφημερίδα «Handelsblatt» ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Φρανσουά Ολάντ, για την πρώτη εκλογή στις 22 Απριλίου 2012.
Οι δημοκρατικοί πολίτες πιστεύουν ότι έγιναν λάθη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραδώσουν αμαχητί την εξουσία στην δεξιά! Αυτό θα ήταν θανατηφόρο λάθος! Για την κρίση φταίει η δεξιά! Όποιος πιστεύει ότι η δεξιά θα τον σώσει, πλανάται πλάνη οικτρά! Λεφτά υπάρχουν και είναι παράνομα στην Ελβετία και αλλού και σε αυτό συνέβαλλε η πολιτική της δεξιάς. Το δημοψήφισμα, έπρεπε να γίνει πιο νωρίς. Όμως, τώρα κοιτάζουμε μπροστά. Προηγούνται οι «ρυθμίσεις» για «υπερχρεωμένα νοικοκυριά» και για δάνεια που δεν εξυπηρετούνται! Οι δανειολήπτες θα κρίνουν τις εκλογές! Να γίνει η «Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου» του κ. Κουτρουμάνη. Καμιά κατάσχεση σπιτιών, καμία προσημείωση!
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη Ν. Σμύρνη είπε, πως δεν υπάρχει περίπτωση να θιγούν άλλο οι χαμηλόμισθοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι, ενώ τόνισε πως δεν θα υπάρξουν άλλοι φόροι για τους πολίτες. «Οι υπόλοιπες δυνάμεις να μας πουν αν εγγυώνται την καταβολή των συντάξεων τον Ιούνιο», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ ολοκλήρωσε την ομιλία του αναφερόμενος στις εκλογές στην Γαλλία.
Το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει, σε πείσμα των ψευτο-δημοσκόπων και των ριψάσπιδων!
Καμία υποχώρηση! Δεν κλέψαμε όλοι. Δεν είναι όλοι «λαμόγια». Ψήφισε τους έντιμους. Ψηλά το κεφάλι. Βρεθήκαμε σε δύσκολες στιγμές και τα καταφέραμε! Θα διορθωθούν οι αδικίες! Χρέος του δημοκράτη πολίτη είναι να σηκώσει, τώρα στα δύσκολα, ψηλά την σημαία της δημοκρατικής παράταξης! Θα νικήσουμε! Σας το υπόσχομαι προσωπικά όπως σας το είχα υποσχεθεί το 2009 με το 11% διαφορά! 
Οι ψευτο-δημοσκόποι πάλι κρύβουν ότι το 35% είναι «αναποφάσιστοι», που όλοι τους είναι ΠΑΣΟΚ και θα πάνε να ψηφίσουν, για την τελική συντριβή της δεξιάς. Τώρα μπορούμε να νικήσουμε, από +3 έως + 7% διαφορά, αν ακολουθήσουμε φιλολαϊκή πολιτική! Η νίκη είναι δική σου Έλληνα πολίτη. Το σπίτι είναι δικό σου! Μην αφήσεις την δεξιά και τους τραπεζίτες να στο καταχέσουν!
Αντισταθείτε!

Δρ Κουτσούκος Aναστάσιος
Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ
www.koutsoukos-anastasios.gr

Press-gr.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου