26 Μαΐου 2012

Το ΠΑΣΟΚ η δημοκρατική σταθερά της χώρας

0 σχόλια

Στην Αλεξανδρούπολη ο Μάρκος Μπόλαρης για το συντονισμό της προεκλογικής εκστρατείας

Στο πλαίσιο της συγκρότησης των κλιμακίων για την οργάνωση της προεκλογικής εκστρατείας του ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Σερρών κ. Μάρκος Μπόλαρης επισκέφτηκε την Τετάρτη 23 Μαΐου, ως συντονιστής της εκλογικής περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, την Αλεξανδρούπολη.

Ο κ Μπόλαρης συναντήθηκε αρχικά με το κλιμάκιο ανασυγκρότησης και την επιτροπή ανασύστασης της παράταξης στο Νομό Έβρου και παρουσίασε τους εκλογικούς στόχους του ΠΑΣΟΚ για την περιοχή. Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμο, την Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κα. Γεωργία Νικολάου – Μαυρανεζούλη, τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ κατά τις πρόσφατες εκλογές και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Κατά τη συνάντηση με το κλιμάκιο Έβρου ο Μάρκος Μπόλαρης ενημέρωσε τα στελέχη για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και το διακύβευμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Παρουσίασε τη βραχυπρόθεσμη πολιτική των 6 σημείων που πρόσφατα ανήγγειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ως αποτέλεσμα των προσπαθειών που καταβλήθηκαν από την κυβέρνηση τα 2 τελευταία χρόνια και παρέχουν τη δυνατότητα για ενίσχυση της διαπραγματευτικής θέσης της χώρας. Οι θέσεις αυτές που συνιστούν προγραμματικές δεσμεύσεις για το κρίσιμο ζήτημα της ανάπτυξης, τόνισε ο κ. Μπόλαρης, συνδέονται με τις προσπάθειες μείωσης του δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής ανασυγκρότησης της χώρας. Με τα 50 δισ. ευρώ που προέρχονται από τη νέα δανειακή σύμβαση είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε ένα πρόγραμμα ενίσχυσης της πραγματικής οικονομίας βάζοντας τις βάσεις για ανάκαμψη. Το ΠΑΣΟΚ, επεσήμανε ο κ. Μπόλαρης, είναι η δημοκρατική σταθερά της χώρας που αναδέχθηκε την ευθύνη να μην χρεοκοπήσει η χώρα, να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη και να δοθεί η δυνατότητα με την αλλαγή συσχετισμών στην Ε.Ε να ξαναδούμε με άλλους όρους τη δημοσιονομική πολιτική της χώρας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου