27 Μαΐου 2012

Λορίν: Ποια είναι η φετινή νικήτρια της Eurovision [βίντεο - φωτο]

0 σχόλια

Λορίν: Ποια είναι η φετινή νικήτρια της Eurovision [βίντεο - φωτο]Με το κρυστάλλινο μικρόφωνο στις αποσκευές της θα επιστρέψει στη χώρα της η μελαχρινή Σουηδή που μάγεψε όλη την Ευρώπη κερδίζοντας την πρωτιά και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.
Η Λορίν που με τη φωνή της, την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία και το τραγούδι «Euphoria» έδωσε στη Σουηδία μια μεγάλη νίκη.
Η Lorine Zineb Noka Talhaoui όπως είναι το πραγματικό της όνομα, γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1983 στη Στοκχόλμη και έχει μαροκινές ρίζες.
Η καριέρα της ξεκίνησε το 2004 όταν συμμετείχε στο talent show «Idol» όπου και διακρίθηκε για την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της.
Τραγουδώντας Alicia Keys, Stevie Wonder, Michael Jackson, Britney Spears και Pink στο σόου ταλέντων, η Loreen κατάφερε να κατακτήσει την τέταρτη θέση και ξεκίνησε μία λαμπρή καριέρα στη Σουηδία.
Φέτος δεν ήταν η πρώτη φορά που η 28χρονη Λορίν εξέφρασε την επιθυμία της να συμμετάσχει στη Eurovision.
Πέρυσι έκανε την πρώτη της απόπειρα για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, λαμβάνοντας μέρος στο «Melodifestivalen» της Σουηδίας με το τραγούδι «My Heart Is Refusing Me».
Δεν κατάφερε όμως να πάρει τη νίκη και το εισιτήριο για τη Eurovision στην Γερμανία.
Όλα, όμως, γίνονται για καλό γιατί τελικά φέτος ήταν η χρονιά της συγκεντρώνοντας μάλιστα, ρεκόρ ψήφων και επιβεβαιώνοντας όλα τα προγνωστικά που την ήθελαν μεγάλο φαβορί.
Δείτε το βίντεο και όλες τις φωτογραφίες στο radar.gr.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου