26 Μαΐου 2012

Σταματάει ο Βrad το σινεμά;

0 σχόλια
Ο Brad Pitt αυτές τις μέρες έχει την τιμητική του.Η παρουσία του στο κόκκινο χαλί των Καννών, για την προώθηση της ταινίας "Killing them softly"  και η υπέροχη εμφάνισή του έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από όλα τα media του πλανήτη.
Τώρα, καθισμένος στο ρετιρέ του ξενοδοχείου του στις Κάννες δίνει ένα μεγάλο χτύπημα στις γυναίκες fans του:  μιλάει για την αγάπη του στην παραγωγή  και την οικογένεια  και αφήνει απέξω την υποκριτική και την μεγάλη οθόνη.
Ξεκινάει τονίζοντας πως " αυτή τη στιγμή, έλκομαι από τον ρόλο του μπαμπά" .
Και συνεχίζει, ως προς τις ταινίες που θα ήθελε να γυρίσει : "Ταινίες - σοφές! Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε αυτό το πράγμα και νιώθω πολύ τυχερός που το κάνω. Γι΄αυτό θέλω να συνεισφέρω στην τέχνη. Νομίζω πως οι ταινίες πρέπει να μιλούν στην εποχή μας και να είναι αυθεντικές στην προσεγγισή τους".
Ο Brad φαίνεται ότι θέλει να υπηρετήσει τον κινηματογράφο από άλλο πόστο : "Φέτος, είμαι περισσότερο επικεντρωμένος στην παραγωγή, παρά στο ρόλο μπροστά από τις κάμερες". Ο ίδιος,  δηλώνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα αναλάβει την παραγωγή της νέας ταινίας του σκηνοθέτη Steve McQueen.
Και κλείνει λέγοντας: "Δεν μπορεί να γίνει (η μια ταινία) πίσω από την άλλη. Χρειάζεσαι χρόνο για να "ανεφοδιαστείς με καύσιμα" και να εμπνευστείς ξανά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη έμπνευση από την οικογένεια".
(Εντάξει Angelina, πες τώρα αμέσως τι του έκανες... )

enikos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου