5 Ιουνίου 2012

Αυτή είναι η Δημοκρατία τους...

0 σχόλια
Μερα του εοτρασμου του Αγιου Πνευματος.Καποιοι "Δημοκρατες" εσπασαν και βανδαλισαν ενα αδειο κιοσκι-εκλογικο κεντρο του Πασοκ στην Καλλιθεα Αττικης το βραδυ της κυριακης.

Αρκετοι απο εσας θα νιωσετε  ικανοποιηση με την εικονα ενος κατεστραμενου Εκλογικου Περιπτερου του Πασοκ.Ισως την ιδια ικανοποιηση ειχατε οταν γιαουρτωνανε καποιον βουλευτη.Ακομα και οταν καποιοι μουτζωναν την Βουλη υπηρχε το ιδιο συναισθημα...Αδικα?
Σιγουρα ναι.Ειναι ο θεσμος της Δημοκρατιας αχρηστος ή οι εκπροσωποι της?Αυτα ειναι πραγματικα δειγματα μιας "αρρωστημενης" κοινωνιας που εχει χασει την ισορροπια της αναμεσα στην πολιτικη και την ταξη.Πραγματικα...Αξιζει στο Πασοκ τετοια αντιμετωπιση? Στο καθε Πασοκ,στο καθε Κομμα.Πραγματικα λυνοντε τα προβληματα του καθε κρατους,του καθενος απο εμας σπαζοντας ενα απλο κιοσκι?Τραμπουκιζοντας 10 ανθρωπους που λενε την γνωμη τους?Μπορουμε να προχωρησουμε μπροστα με τετοιους ορους και συμπεριφορες?Σιγουρα οχι...
Εμεις εδω στην Καλλιθεα το χαρακτηρισαμε ενα τυχαιο γεγονος.Προχωραμε ηδη μπροστα. Το κιοσκι εχει ηδη επιδιορθωθει και στελεχωθει απο μελη του Κινηματος.Θα λεμε ελευθερα τις αποψεις μας και θα διαφωνουμε δημοσια.Για αυτην την Δημοκρατια παλεψαν καποιοι για εμας-αυτην την Δημοκρατια θα προσπαθησουμε να εκπροσωπισουμε.
Φιλικους χαιρετισμους απο την Καλλιθεα μας.
Εμιρζας Γιαννης.
Δημοτικος Συμβουλος Καλλιθεας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου