3 Ιουνίου 2012

Check in για... Πολωνία η Εθνική

0 σχόλια

Λίγες μόνο ώρες απέμειναν μέχρι η Εθνικής μας ομάδα να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Πολωνία, εκεί όπου σε πέντε ημέρες θα δώσει το «παρών» σε μεγάλη διοργάνωση για τέταρτη συνεχόμενη φορά.

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα «πετάξειο» για την Βαρσοβία στις 15:30, έχοντας πλέον ολοκληρώσει μετά από δέκα ημέρες την προετοιμασία της επί αυστριακού εδάφους. Εκεί άλλωστε θα δώσει και το πρώτο της παιχνίδι για την φάση των ομίλων, αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα (8/6) τους διοργανωτές Πολωνούς, ενώ οχτώ ημέρες αργότερα στην ίδια πόλη θα παίξει με την Ρωσία. Το τρίτο παιχνίδι της πρώτης φάσης θα δοθεί στο Βρότσλαβ και με αντίπαλο την Τσεχία, στις 12 Ιουνίου.

Βέβαια πριν από την έναρξη των επίσημων παιχνιδιών, ο Φερνάντο Σάντος θα βάλει τα τελευταία «λιθαράκια» του οικοδομήματός του στο προπονητικό κέντρο του Λεγκιόνοβο, όπου και θα καταλύσει η αποστολή της Εθνικής.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι σε σχέση με την τελευταία συμμετοχή της «γαλανόλευκης» στο Euro, εκείνο του 2008, μόλις εννιά παίκτες βρίσκονται και πάλι στην αποστολή και συγκεκριμένα οι: Κώστα Χαλκιά, Αλέξανδρο Τζόρβα, Βασίλη Τοροσίδη, Γιώργο Καραγκούνη, Κώστα Κατσουράνη, Γιώργο Σαμαρά, Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Φάνη Γκέκα και Νίκο Λυμπερόπουλο.

πηγή: www.gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου