24 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα.. λαϊκή έφοδος της Χρυσής Αυγής στις Σέρρες

0 σχόλια


ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ 

Κλιμάκιο της Τ.Ο Σερρών, πραγματοποίησε ελέγχους στη λαϊκή αγορά της Νέας Ζίχνης.

Σε επίδειξη δύναμης προχώρησε η Χρυσή Αυγή.

Λίγες ημέρες μετά την παραπομπή τριών βουλευτών του κόμματος στη Δικαιοσύνη για τα

έκτροπα στη Ραφήνα και στο Μεσολόγγι, την απόσυρση της αστυνομικής φρουράς και την ανάκληση των αδειών οπλοφορίας, η Χρυσή Αυγή εμφανίστηκε εκ νέου σε λαϊκή αγορά, προκειμένου να πραγματοποιήσει ελέγχους νομιμότητας σε μετανάστες μικροπωλητές. 

Στη δημοσιοποίηση της νέας.. ακτιβιστικής δράσης της προχώρησε η Χρυσή Αυγή μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της. Αξίζει να αναφερθεί ότι η λαϊκή έφοδος στην κοινότητα των Σερρών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου, αλλά δημοσιοποιήθηκε το Σάββατο.

Για ποιο λόγο υπήρξε η τριήμερη καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση του θέματος, δεν το γνωρίζουμε.  

Τον έλεγχο νομιμότητας των αλλοδαπών μικροπωλητών πραγματοποίησε κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον γραμματέα της Τ.Ο Σερρών, κ. Νικήτα Σιώη.  

"Σκοπός της επίσκεψης ήταν να εξετάσουμε κάποιες καταγγελίες που είχαμε δεχθεί σχετικά με την παρουσία παράνομων μικροπωλητών στην περιοχή, καθώς και η ενημέρωση των κατοίκων για το έργο και την παρουσία της Χρυσής Αυγής", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τελευταία επισήμανση του σχετικού δελτίου που εξέδωσε η Χρυσή Αυγή για την έφοδο στη λαϊκή αγορά της Νέας Ζίχνης Σερρών.

"Όσο για τους παράνομους μικροπωλητές; Μόλις έμαθαν ότι στη περιοχή βρίσκονται Χρυσαυγίτες, τα μάζεψαν αμέσως κι εξαφανίστηκαν"!


Πηγή: www.pheme.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου