17 Σεπτεμβρίου 2012

Δηλητηριάζουν τον κόσμο με διαγγέλματα μίσους στο Μελιγαλά. Έστειλε στεφάνι ο Παττακός και υπέγραψε σαν ... στρατηγός

0 σχόλια
Τα στεφάνια που έστειλαν Παττακός και ΔερτιλήςΕπτά βουλευτές της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη παραβρέθηκαν την Κυριακή στο μνημόσυνο για τα θύματα στην Πηγάδα του Μελιγαλά Μεσσηνίας.

Κρατώντας ελληνικές σημαίες και σημαίες του κόμματός του στα χέρια, δεκάδες μέλη της Χρυσής Αυγής, φώναζαν συνθήματα, όπως

«αλήτες - φονιάδες - κομμουνιστές», «τσεκούρι και φωτιά στα κόκκινα σκυλιά», «ο λαός δεν ξεχνά τους προδότες τους κρεμά», «αίμα - τιμή - Χρυσή Αυγή».

Μάλιστα, ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Οι γιορτές αυτές είναι γιορτές μνήμης και όχι γιορτές μίσους. Τώρα που η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει, αυτές οι γιορτές θα γίνουν εθνικές». Έκανε δε λόγο για επώνυμα θύματα και όχι άφαντους νεκρούς όπως στο Πολυτεχνείο! 

Eκτός από τις δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο για τα περί «πραγματικών» θυμάτων στο Πολυτεχνείο, συζητήθηκε και η κίνηση του χουντικού Στυλιανού Παττακού να στείλει στεφάνι και μάλιστα σαν... στρατηγός! Στεφάνι έστειλε και ο Νικόλαος Δερτιλής.
Υ.Γ:  Δυστυχώς, ούτε οι μεν (αριστεροί), ούτε οι δε (δεξιοί), θέλουν να θάψουν τα τόμαχωκ του πολέμου, και δηλητηριάζουν τον κόσμο που δεν είχε καν γεννηθεί εκείνη την εποχή. Δε μας φτάνουν δηλαδή τα βάσανα μας, έχουμε και τους κολλημένους να παίζουν τα παιχνίδια τους. Ουστ παλιόσκυλα, που κάνετε και τους πατριώτες


 
Πηγή: protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου