12 Οκτωβρίου 2012

"Η αγάπη μας θέλει εμείς πάλι όχι"

0 σχόλια
   Το να ερωτευτεί κανείς είναι το πιο απλό πράγμα που μπορεί να κάνει. Είναι το πιο ενθουσιώδες πράγμα και είναι και το πιο δυνατό. Για αυτό τον λόγο το να "ξε-ερωτευτεί" κανείς πονάει όσο τίποτα άλλο.
   Οι σχέσεις δεν είναι πάντα εύκολες. Ο χωρισμός δεν συμβαίνει απλά. Και οι σχέσεις δεν τελειώνουν έτσι αυτόματα. Όλοι θέλουμε να αγαπηθούμε. Να είμαστε χαρούμενοι. Γιατί λοιπόν δεν είμαστε; Γιατί γινόμαστε ειδικοί στο να σαμποτάρουμε την ίδια μας την χαρά. Αισθανόμαστε σαν θύματα όταν στην πραγματικότητα είναι οι επιλογές που κάνουμε, οι κακές μας συνήθειες οι κακίες που λέμε, η ανικανότητα να δείξουμε αγάπη και συμπόνοια. Αυτά είναι τα πράγματα που μας καταστρέφουν. Δεν είμαστε θύματα. Είμαστε δολοφόνοι όσον αφορά την αγάπη και την ευτυχία.
   Επιλέγουμε κάτι που δεν μπορούμε να έχουμε και πέφτουμε με τα μούτρα σε αυτό γιατί δεν είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό που έχουμε. Γιατί; Γιατί θέλουμε αυτό που θέλουμε. Οπότε το κάνουμε, το λέμε, προσπαθούμε, παρουσιάζουμε τους εαυτούς μας σαν θύματα καταστρέφουμε τα πάντα και πρέπει να σταματήσει. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου