30 Οκτωβρίου 2012

Στημένη η επίθεση στον Παπανδρέου ... Αθλιότητες αυτά που γράφτηκαν στον τύπο

0 σχόλια

Χαμογελαστός ο Παπανδρέου παρά τη... γιούχα

Θύμα προσχεδιασμένης επίθεσης έγινε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου όταν βγήκε βόλτα για γεύμα σε εστιατόριο του Βερολίνου το βράδυ της Κυριακής, καθώς Έλληνες φοιτητές ενταγμένοι σε κομματικό χώρο εισέβαλαν στο εστιατόριο και τον αποδοκίμασαν έντονα.

Η Bild αναφέρει ότι 15 περίπου έλληνες φοιτητές άρχισαν να φωνάζουν στον Γιώργο Παπανδρέου “ο ελληνικός λαός θα πληρώσει το λογαριασμό σου”, εκείνος αμέσως απάντησε “εγώ έχω αγωνιστεί για τη δημοκρατία στη χώρα μας” και πελάτες του μαγαζιού άρχισαν να τον χειροκροτούν αυθόρμητα! Οι φοιτητές, γράφει η εφημερίδα, διώχτηκαν από το μαγαζί και μετά από μισή ώρα – προφανώς δηλαδή κανένας δεν τον “πέταξε έξω” - ο Παπανδρέου ολοκλήρωσε το δείπνο του και έφυγε από το μαγαζί, ενώ κάποιοι φοιτητές τον περίμεναν απέξω. Μπήκε σε ένα ταξί και αναχώρησε για το ξενοδοχείο του.

Όπως φαίνεται και στο ερασιτεχνικό βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, οι φοιτητές τον κατηγορούν ότι τρώει με τα λεφτά του λαού, αφού εξευτέλισε τους Έλληνες πολίτες ενώ ο πρώην πρωθυπουργός με την ηρεμία και τη σοβαρότητα που τον διακρίνει τους κάλεσε αν επιθυμούν να καθίσουν ώστε να συζητήσουν το θέμα. Προσπάθησε να εξηγήσει ότι εκείνος ό,τι έκανε το έκανε με την πεποίθηση ότι είναι το καλύτερο για τη χώρα, αλλά εκείνοι δεν άκουγαν τίποτε και συνέχισαν να φωνάζουν μέχρι να αποχωρήσουν από το μαγαζί.

Ο Παπανδρέου δεν εκδιώχθηκε από το μαγαζί. Έφυγε κανονικά, λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Και πάλι οι ίδιοι νεαροί βρίσκονταν έξω και συνέχισαν να φωνάζουν (σ.σ. κρατώντας μπουκάλια μπίρας). Είχαν μάλιστα καλέσει οι ίδιοι και Γερμανό φωτορεπόρτερ, στον οποίο τελικά επιτέθηκαν, επειδή δεν υιοθέτησε την προσέγγισή τους».


Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η Bild ο κ. Παπανδρέου βγήκε χαμογελαστός από το εστιατόριο του Βερολίνου, συντροφιά με τη σύζυγό του, Άντα, πήρε ένα ταξί, χαμογέλασε και στον φωτογράφο και έφυγε.

Είναι βέβαια απορίας άξιο πως σε μία αυθόρμητη όπως παρουσιάζεται επίθεση στον κ.Παπανδρέου βρέθηκαν μόνο φοιτητές που ανήκουν σε έναν συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό;; Πως σε μια παρορμητική πράξη είχε ενημερωθεί και βρισκόταν εκεί ένας φωτογράφος της Bild και ένας camera man ;; Ακόμα είναι περίεργο πως ένα "αυθόρμητο" συμβάν με κάποιους φοιτητές οι οποίοι απλά είχαν μια αψιμαχία με τον κ. Παπανδρέου έγινε πρώτο θέμα στο δελτίο ειδήσεων του Mega και πως έγινε πρωτοσέλιδος τίτλος για τις εφημερίδες;;

Ποίοι είναι αυτοί που ενοχλούνται τόσο πολύ με την αυξημένη πολιτική δραστηριότητα του προέδρου της σοσιαλιστικής διεθνούς;;

Ποίοι θέλουν να τελειώσουν μια και καλή με το πολιτικό κεφάλαιο που λέγεται Γιώργος Παπανδρέου και με όλη την κουλτούρα που έφερε στην πολιτική ζωή του τόπου ;;

Ποίοι φοβούνται ότι ένας διεθνείς ρόλος του Παπανδρέου θα σταθεί εμπόδιο στα εγχώρια σχέδια τους ;;

Αναμένουμε απαντήσεις ...



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου