15 Οκτωβρίου 2012

Σίγουρος ο Λέτο για μεταγραφή

0 σχόλια

Σίγουρος ο Λέτο για μεταγραφή


Ο Σεμπαστιάν Λέτο παρά την χονδροπάθεια που τον ταλαιπωρεί είναι σίγουρος πως το προσεχές καλοκαίρι θα πάρει μεταγραφή για το εξωτερικό.
Ο Αργεντινός άσος του Παναθηναϊκού, σύμωνα με το Εθνοσπόρ, τοποθέτησε πτωματικό μόσχευμα στο γόνατο του και περιμένει πως και πως να επιστρέψει στα γήπεδα και να πάρει μεταγραφή.

«Είμαι νέος ακόμη, έχω πολλά χρόνια μπροστά μου για να παίξω καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και δεν πρόκειται να υποκύψω τώρα», λέει στο περιβάλλον του και είναι σίγουρος πως θα αποχωρήσει από το τριφύλλι το προσεχές καλοκαίρι. Το χρονοδιάγραμμα του Λέτο αναφέρει πως τον προσεχή Μάρτιο θα ξεκινήσει πρόγραμμα προπονήσεων, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το gazzetta.gr
Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, όταν ο Ιταλός καθηγητής Μαουρίλιο Μαρκάτσι τον συμβούλευσε να υποβληθεί σε εγχείρηση, λέγεται ότι ο γυμναστής του κέντρου αποκατάστασης στην Μπολόνια εξέφρασε τις αντιρρήσεις του, καθώς ήταν της άποψης ότι ο Λέτο, ακολουθώντας πρόγραμμα συντήρησης, θα μπορούσε να συνεχίζει να αγωνίζεται σε πρωταθλήματα και ομάδες που δεν έχουν υψηλές απαιτήσεις.
Ο κ. Μαρκάτσι, έχοντας ως επιχείρημα την πετυχημένη χειρουργική επέμβαση 2-3 παιχτών μικρών κατηγοριών στην Ιταλία, αλλά κυρίως την επιθυμία του Σεμπαστιάν Λέτο να παίξει σε κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, δεν ήταν δύσκολο να πείσει τον Αργεντινό.
Ο Λέτο προτίμησε να αναλάβει το ρίσκο ενός χειρουργείου. «Αφού πέτυχε στους άλλους δύο παίχτες, γιατί να μην πετύχει και σε μένα;», το σκεπτικό του Λέτο. Μόνον που δεν έλαβε υπόψιν του ότι εκείνοι αγωνίζονται σε χαμηλότερες κατηγορίες του ιταλικού πρωταθλήματος, όπου οι επιβαρύνσεις είναι μικρότερες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου