29 Νοεμβρίου 2012

Μα τέτοια ομοιότητα;

0 σχόλια

Μόλις 40 λεπτά διήρκεσε η συνεδρίαση του σημερινού υπουργικού συμβουλίου, που είχε ως αποτέλεσμα την αποτίμηση του  Eurogroup και τη στοχοθεσία για το επόμενο διάστημα.
Μέσα σε αυτό το περιορισμένο διάστημα λοιπόν, ο κ. Σαμαράς πρόλαβε να αναπτύξει τις προτεραιότητες της κυβέρνησης του, που είναι να αλλάξει την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό και το εσωτερικό,  να ανακουφίσει τα στρώματα που πλήττονται, να κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές παρεμβάσεις, κλπ. Πρόλαβε επίσης να απονείμει τα εύσημα στους υπουργούς που εργάστηκαν τόσο εντατικά, κάποιοι ακόμα και σε βάρος της υγείας τους, όπως είπε απευθυνόμενος στον υπουργό Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτη.
«Θα είμαι ένας διαφορετικός πρωθυπουργός από εδώ και πέρα» προειδοποίησε τους  υπουργούς του ο κ. Σαμαράς,  καθησυχάζοντας τους όμως ότι εννοούσε ότι θα βρίσκεται λιγότερο στο Μέγαρο Μαξίμου και περισσότερο στα υπουργεία.
Ο κ. Σαμαράς συνεχάρη εαυτόν και αλλήλους για το αποτέλεσμα των αόκνων προσπαθειών  τους,  αν και τους συνέστησε να μην πολυμιλούν για επιτυχίες διότι  “δεν γίνεται να μιλάμε για επιτυχία, όταν είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα”.-
Mετά  θα έδωσε το οκ για να ανέβει στο facebook ένα σποτ  με τίτλο «Η Ελλάδα τώρα ξεκινάει» στο οποίο πρωταγωνιστεί προφανώς κάποιος που του μοιάζει..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου