24 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΣΤΟ "ΜΝΗΜΟΝΙΟ" ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ.....

0 σχόλια

Ενώ σε όλο το πλανήτη λένε να "βρέξει να καθαρίσουν οι δρόμοι"¨ στο Κερατσίνι λέμε "να μην βρέξει γιατί θα πνιγούμε"!!!! Όχι όμως από τη βροχή αλλά από τα σκουπίδια... Με την πρώτη ισχυρή βροχή που έριξε προχθές στο Κερατσίνι φάνηκαν τα χρόνια προβλήματα αλλά και η ολιγωρία της Δημοτικής Αρχής.


  • Καθόμουν σε καφετέρια στη Πλατεία Λαού και το θέαμα ήταν εξωφρενικό. Στη λεωφόρο Δημοκρατίας τα σκουπίδια είχαν βγει και έκανα βόλτα στο πιο κεντρικό δρόμο του Δήμου μας Ο λόγος ότι τα φρεάτια έχουν να καθαριστούν εδώ και πολλούς μήνες με αποτέλεσμα να βουλώνουν. Και έτσι με την πρώτη δυνατή βροχή οι δρόμοι πλημμύρισαν από σκουπίδια. Βέβαια όταν δε βρέχει και κάτσει πάλι κάποιος για καφέ ή περπατήσει το βράδυ στις καφετέριες στη Πλατεία Λαού θα δει ότι στο παρκάκι που βρίσκεται απέναντι από τον Γερμανό είναι πλημμυρισμένο στην κυριολεξία από εκατοντάδες κατσαρίδες...Τρομερό και ταυτόχρονα σιχαμερό θέαμα. Το ίδιο βέβαια θέαμα με τα σκουπίδια στους δρόμους σε όλους τους κεντρικούς δρόμους του Δήμου μας.

  • Στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Αθηνών, όπως και παλαιότερα, λόγο της κακής κατασκευής του συγκεκριμένου δρόμου αλλά και ότι και εκεί τα φρεάτια ήταν βουλωμένα με αποτέλεσμα τα σκουπίδια να βγουν στους δρόμους είχαμε τον εγκλωβισμό αμαξιών με τους επιβάτες τους. Στο σημείο έσπευσε και Πυροσβεστικό για να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό των αμαξιών όμως το έργο του ήταν δύσκολο λόγο ότι και αυτό επέπλεε. Οι οδηγοί βγήκαν από τα παράθυρα και τα αμάξια απεγκλωβίστηκαν τα ξημερώματα. Πρέπει και ο Δήμος αλλά κυρίως η Πολιτεία να μεριμνήσει για το συγκεκριμένο θέμα καθώς αν συνεχιστεί αυτό, πολύ φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα θρηνήσουμε θύμα ή θύματα.


  • Στην Υψηλάντου, στον Άγιο Μηνά και εκεί ο δρόμος έκανε τεράστια λίμνη λόγο της κακοτεχνίας και μάλιστα ένα αμάξι παρασύρθηκε από ρεύμα του νερού..Ευτυχώς με τη βοήθεια κάποιων άλλων αμαξιών που ακολουθούσαν το επαναφέραμε γρήγορα. 
Δυστυχώς για την κατάσταση αυτή στο Δήμο μας υπάρχουν ευθύνες. Ευθύνες έχει η Διοίκηση Τζανή. Ειδικά στο θέμα των σκουπιδιών και τον καθαρισμό των φρεατίων. Η Καθαριότητα στο Δήμο μας είναι από κακή έως ανύπαρκτη. Ας κάνουμε κάτι. Δε γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτό.

Επίσης ευθύνες έχει η Κυβέρνηση (η εκάστοτε Κυβέρνηση) για την κατάσταση των δρόμων και της κακής τους κατασκευής. Πρέπει και εκείνη να παρέμβει με κάποια μικροέργα... 

Υποτίθεται πως η δουλειά των Βουλευτών της Β Πειραιά είναι να είναι κοντά στα προβλήματα των περιοχών τους...Άλλα όταν δεν έχεις στους 300 της Βουλής ούτε έναν εκπρόσωπο από την περιοχή σου, τι να περιμένουμε;;


Δυστυχώς ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας είναι καταδικασμένος και εγκαταλειμμένος. Από Δημοτική Αρχή και Κυβέρνηση

http://xsgardelis.blogspot.gr/2012/11/blog-post_5783.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου