13 Νοεμβρίου 2012

Kινούμενη άμμος για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα

0 σχόλια

Kινούμενη άμμος για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα

Παρά τη στήριξη που δήλωσε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΟ, ότι θα παρέχει στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, όλα δείχνουν ότι το έδαφος υποχωρεί κάτω από τα πόδια του Πορτογάλου προπονητή.
Η κακή εμφάνιση στην Κέρκυρα οδήγησαν τους ανθρώπους του προέδρου των πρασίνων να πουν ότι δεν πάει άλλο και ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να μην υπάρχει θέμα, αλλά κάποια στιγμή θα υπάρξει.
Το διήμερο που ακολουθεί είναι κρίσιμο για την παραμονή του 66χρονου τεχνικού. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα συζητήσει με τους συνεργάτες του, αλλά και με τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας, Γιάννη Σαμαρά και θα πράξει ανάλογα. Είναι δεδομένο ότι ο Αλαφούζος θα δεχθεί έντονες πιέσεις για να απομακρύνει τον προπονητή.  Οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις στον ΠΑΟ υποστηρίζουν ότι οι πιθανότητες παραμονής του Πορτογάλου δείχνουν να είναι λιγότερες από 50%. Ισως να κάνει υπομονή ο πρόεδρος και στα ματς με ΠΑΟΚ και Μάριμπορ. Αν δεν δει βελτίωση, τότε η απομάκρυνση θα θεωρείται δεδομένη, όσο και αν τώρα επιμένει να τον στηρίζει.
Στην περίπτωση, όμως, που πειστεί  από τους συνεργάτες του ο Αλαφούζος  ότι πρέπει άμεσα να γίνει κάτι, τότε θα πάει σε προσωρινή λύση. Σε άνθρωπο  που γνωρίζει την ομάδα, όπως ο Ρότσα ή ο Βαζέχα. Θα πάει σε ελληνική λύση και ανάλογα θα κινηθεί στο μέλλον για έναν πιο καταξιωμένο τεχνικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου