18 Δεκεμβρίου 2012

Β. Βενιζέλος : Δεν υπήρχε άλλη πολιτική για το ΠΑΣΟΚ και τη χώρα… Ο Καραμανλής διόγκωσε τη κρίση

0 σχόλια

ΠΑΣΟΚ εκδήλωση στο περιστέριΔεν υπήρχε άλλη δυνατότητα για τη χώρα να βγει από την περιπέτεια με μικρότερες απώλειες, επανέλαβε ο Βαγγέλης Βενιζέλος από το Περιστέρι που μίλησε σε κομματικό ακροατήριο.
Ενόψει του συνεδρίου, μιλώντας ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε σε όλες τις χώρες του νότου που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με την Ελλάδα. Σημείωσε ιδιαίτερα για την Κύπρο που μπήκε πρόσφατα στο μνημόνιο, ότι ο κ. Χριστόφιας σηκώνει το σταυρό του μαρτυρίου και ανταποκρίθηκε στο εθνικό του καθήκον.
Επίσης έκανε ιστορική αναδρομή με επικρίσεις κατά του Κ. Καραμανλή, μιλώντας για τραγική εθνική αμεριμνησία, διόγκωση της κρίσης , οι ευθύνες του ΠΑΣΟΚ δεν συγκρίνονται με τις ευθύνες της περιόδου του 2007-2009.  Αν είχαν ληφθεί τότε κάποια μέτρα δεν θα είχαμε φτάσει στο σημερινό σημείο, επεσήμανε ο κ. Βενιζέλος. Στο φορολογικό επιτέθηκε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ που τον κατηγόρησε για την στάση του, που δεν είναι προοδευτική αλλά μάχη οπισθοφυλακής  που χρησιμοποιεί  αριστερό προσωπείο. Τώρα έχουμε μια νέα αφετηρία μπορούμε να κάνουμε την Ελλάδα ανταγωνιστική και αυτοδύναμη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου