1 Δεκεμβρίου 2012

Βενιζέλος: Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ έχουν άγνοια κινδύνου

0 σχόλια

Βενιζέλος: Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ έχουν άγνοια κινδύνου

Πλαίσιο που επιτρέπει τη στροφή στην πραγματική οικονομία,στον δρόμο για την έξοδο από την κρίση, την ανάπτυξη και την απασχόληση,χαρακτήρισε τις αποφάσεις του Eurogroup ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ΕυάγγελοςΒενιζέλος, στη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συντακτικού Συνεδρίουτου Κινήματος, στον πολυχώρο «Αθηναΐς».
Σημείωσε, δε, ότι βασικός όρος για την εθνική ανάκαμψη είναινα υπάρχει πολιτική σταθερότητα, επαναλαμβάνοντας και τις θέσεις γιαεπικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας των τριών κομμάτων, που στηρίζουντην κυβέρνηση, και κανόνες για καλύτερη κυβερνητική συνεργασία.
Ο κ. Βενιζέλος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι το φορολογικόνομοσχέδιο «δεν μπορεί να φέρει στο στόχαστρο τα παιδιά», δήλωσε «θαθεραπεύσουμε», στον κυρωτικό νόμο, «αδικίες» για τις αναπηρικές συντάξεις καιπρόσθεσε ότι θα προωθηθεί η καταβολή των εφάπαξ.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ,Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον για «άγνοια κινδύνου» όταν, όπως είπε, ανέφερεχθες στην ομιλία του στην πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ότι η παράταξή τουείναι έτοιμη να κυβερνήσει.
Σε ό,τι αφορά στο Συντακτικό Συνέδριο του Φεβρουαρίου, ο κ.Βενιζέλος τόνισε ότι θα είναι ανοικτό και πως θα σταθεροποιήσει και θαενισχύσει το ΠΑΣΟΚ, τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς και την ίδια τηνκυβέρνηση, ενώ απάντησε εκτενώς σε κριτική, που του έχει απευθυνθεί κατάκαιρούς από στελέχη του κόμματος, χωρίς ωστόσο να τα κατονομάσει.
Πηγή: ΑΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου