18 Δεκεμβρίου 2012

Πάγκαλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη για την πολιτική βία

0 σχόλια

Πάγκαλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη για την πολιτική βία

Τηλεοπτική κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θόδωρο Πάγκαλο, και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπαλάφα.
Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Θ. Πάγκαλος κάλεσε το ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη για την πολιτική βία, που έχει ασκήσει κατά καιρούς.
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, σημείωσε: "Το πρώτο επεισόδιο πολιτικής βίας σημειώθηκε με τον τραυματισμό του Κωστή Χατζηδάκη, το δεύτερο, πολύ ελαφρύτερο, όταν ομάδα οπαδών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο δήμαρχος Σαρωνίδας, Πέτρος Φιλίππου, που χειροκροτούσε και ενθάρρυνε τους τραμπούκους, επιτέθηκαν εναντίον μου σε κατάστημα στο οποίο παρέθετα γεύμα σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Μας ανάγκασαν να φύγουμε, κι όχι μόνο δεν έγινε δήλωση αποδοκιμασίας, αλλά ο συνεργάτης του κ. Τσίπρα, ο κ. Παπάς, δήλωσε ότι "έφαγε ένα γιαούρτι ο Πάγκαλος, σιγά, το πολύ να μην κατέβει στις εκλογές γιατί δεν τον θέλει ο λαός".
"Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εκφράσει τη συγγνώμη, να κάνει ανάλυση του παρελθόντος, που περιλαμβάνει τραμπουκισμούς και δηλώσεις, όπως 'θα φύγετε νύχτα', και τότε μαζί να επεξεργαστούμε την αντιμετώπιση του προβλήματος της πολιτικής βίας ;", διερωτήθηκε.
Έκανε λόγο για αλαζονεία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο κ. Μπαλάφας τόνισε: "Δεν έχω την ανάγκη να απαντήσω και να σχολιάσω. Επανέλαβε το γνωστό παραλήρημα ο τελευταίος, που μπορεί να είναι τιμητής έχει τεράστια ευθύνη για όσα συνέβησαν στη χώρα. Ο κ. Πάγκαλος να τους κάνει μήνυση. Η Αριστερά έχει υποστεί τόσα χρόνια τη βία της Δεξιάς, να κοιτάξουμε το μέλλον".
Παρεμβαίνοντας, ο δήμαρχος Κερατέας δήλωσε ότι έκανε αγωγή κατά του τέως υπουργού και τον χαρακτήρισε σεσημασμένο ψεύτη, αναφέροντας ότι τον έχει συμπεριλάβει ψευδώς στην ομάδα, που του επιτέθηκε στα Καλύβια.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Σαρωνίδας κ. Φιλίππου αποκάλεσε ψεύτη τον κ. Πάγκαλο δηλώνοντας ότι ήταν απών την ημέρα των επεισοδίων εναντίον του. Απέδωσε την αντιπαλότητα του κ. Πάγκαλου στο πρόσωπό του στο γεγονός ότι η σύζυγός του τέως υπουργού διεκδικούσε επίσης το δήμο Σαρωνίδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου