13 Δεκεμβρίου 2012

'' ΝΤΡΟΠΗ, ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ''...

0 σχόλια

ΚΟΙΝΟ ΤΟ ΕΜAIL ΤΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ ;
Καζάνι που βράζει είναι κυριολεκτικά το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Πριν από λίγο ακόμα ένα επεισόδιο ήρθε να προστεθεί στα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες στο κόμμα.
Ο Θοδωρής Δαφέρμος , ο οποίος εργαζόταν...
στο Γραφείο Τύπου των ΑΝ.ΕΛΛ., έγραψε στο twitter :
'' Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι υπάρχει ένας λογαριασμός της ΝΔ από τον οποίο φεύγουν όλες οι παραιτήσεις από τα στελέχη που αποχωρούν. Σας πληροφορώ ότι ο λογαριασμός αυτός είναι δικός μου.
Υ.Γ Εργάστηκα επί 8 μήνες εθελοντικά στο Γραφείο Τύπου του κόμματος χωρίς να πάρω ούτε ένα ευρώ και με τον δικό μου υπολογιστή. Ντροπή, κ. Καμμένε'', έγραψε στο twitter o Θοδωρής Δαφέρμος.
Σημειώνεται ότι από του Ανεξάρτητους Έλληνες διαψεύδουν ότι ο Πάνος Καμμένος είπε ότι οι παραιτήσεις φεύγουν από το λογαριασμό της ΝΔ. Όπως διευκρινίζουν, αυτό που ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ την Τετάρτη, είναι ότι οι παραιτήσεις στέλνονται από κοινό  email. Λένε επίσης ότι ο Θοδωρής Δαφέρμος πήγε στο κόμμα ως συνεργάτης του Χρήστου Ζώη και όντως εργαζόταν εθελοντικά, καθώς οι πληρωμές θα γίνονταν μετά από την επιχορήγηση του κόμματος.
f
imotro.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου