19 Δεκεμβρίου 2012

Η συγκλονιστική κίνηση του Χακόμπο….

0 σχόλια

PAOK+XAKOBO

Αν και έπαιζε από το 42′ με πρόβλημα στο δεξί προσαγωγό και ο Γιώργος Δώνης ετοιμάστηκε τουλάχιστον μία φορά να τον αντικαταστήσει, ο Σανθ Χακόμπο ολοκλήρωσε κανονικά την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε (σε μια ανύποπτη στιγμή) στο 42′, όταν και κάλεσε το ιατρικό επιτελείο του «δικέφαλου» να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Χώλαινε εμφανώς, απέφευγε να εκτελεί βολέ με το δεξί πόδι και στο ημίχρονο θα γινόταν επανεκτίμηση της κατάστασής του. Την ίδια ώρα, πάντως, ο Γιώργος Δώνης είχε εντολή στον Αστέριο Γιακουμή να προθερμαίνεται.

Ο Χακόμπο συνέχισε κανονικά και στο δεύτερο ημίχρονο, αν και το πρόβλημα δεν είχε ξεπεραστεί. Απέφευγε να εκτελεί βολέ – όταν χρειάζονταν τη δουλειά την έκανε κάποιος αμυντικός – και βοηθήθηκε και από το γεγονός ότι δεν χρειάστηκε να επέμβει όπως έγινε στο πρώτο ημίχρονο, όταν είχε αναγκαστεί σε τρεις περιπτώσεις να δώσει τη λύση.

Βλέποντας την κατάστασή του να μην βελτιώνεται, ο Γιώργος Δώνης έδωσε εντολή, περίπου στο μέσο του β” ημιχρόνου, στον Γιακουμή να ετοιμαστεί να μπει, ωστόσο ο Χακόμπο με χαρακτηριστική κίνηση του χεριού του έδειξε ότι δεν θέλει να βγει και ότι μπορεί να συνεχίσει.

Αν και αρχικά ο Δώνης φάνηκε αποφασισμένος να κάνει την αλλαγή, τελικά δέχθηκε την επιθυμία του παίκτη του και ο Χακόμπο ολοκλήρωσε (με πρόβλημα, πάντα) τον αγώνα.
xxsports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου