2 Δεκεμβρίου 2012

Εθνικό έγκλημα η φορολόγηση των παιδιών

0 σχόλια

Τα καρφιά του Σπύρου

Είτε από αφέλεια, είτε από πρόθεση το ίδιο κάνει. Το ίδιο αποτέλεσμα επιφέρει. Αποφάσισαν, εκεί στο Υπουργείο οικονομικών, να «φορολογήσουν τα παιδιά» για... να σώσουν δήθεν τη χώρα.

Προφανώς για να την εξαφανίσουν από... τον Παγκόσμιο χάρτη. Η Ελλάδα πάσχει από υπογεννητικότητα, ήδη έχει γερασμένο πληθυσμό και μέχρι τώρα γινόντουσαν κάποιες προσπάθειες να αυξηθούν οι γεννήσεις.

Ο αριθμός των Ελλήνων μειώνεται συνεχώς, (υπολογίζεται ότι 2030 θα είμαστε λιγότεροι από 7 εκατομμύρια) και οι μετανάστες πολλαπλασιάζονται (εάν έχουμε σήμερα 2 εκ. ξένους, το 2030 θα έχουν ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια, έστω και αν δεν έρθει πλέον ούτε ένας ακόμη λαθρομετανάστης).

Αντί, λοιπόν, να πολεμήσουμε την υπογεννητικότητα για να υπάρξουμε ως έθνος, «εκτελούμε» τις γεννήσεις με απίστευτους φορολογικούς νόμους. Τακτικοί παρανοϊκοί ή αφελέστατοι ή κάτι χειρότερο: Εφαρμογή σχεδίου κατ' εντολή των εταίρων μας.

Είναι αδύνατον ο εισηγητής αυτού του φορολογικού «ευρήματος» να μην αντιλαμβάνεται ότι με το χαράτσι στα παιδιά θα μειωθούν οι γεννήσεις και μάλιστα εν μέσω σκληρής λιτότητας διαρκείας.

Είναι αδύνατον να μην καταλαβαίνουν ότι οι Έλληνες, που γεννούν κατά μέσο όρο ένα παιδί, χρειάζονται κίνητρα για να αυξήσουν τις γεννήσεις.

Ο κ. Γ. Στουρνάρας είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και καταξιωμένος επιστήμονας. Είναι αδύνατον να μην αντιλαμβάνεται ότι η φορολόγηση των παιδιών θα επιφέρει ακόμη μεγαλύτερη υπογεννητικότητα.

Τότε;

Τα συμπεράσματα δικά σας...

(spirospero.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου