27 Δεκεμβρίου 2012

Δώδεκα χρόνια μετά, τέλος εποχής για τον Φρανκ Λάμπαρντ;

0 σχόλια

Δώδεκα χρόνια μετά, τέλος εποχής για τον Φρανκ Λάμπαρντ;

Τέλος εποχής για τον Φρανκ Λάμπαρντ; Φαίνεται πως το μαγικό ταξίδι του 34χρονου με τη φανέλα των μπλε λαμβάνει τέλος.
Ο διεθνής Άγγλος, με καταγωγή από το Ρόμφορντ του Λονδίνου έκανε ποδοσφαιρική καριέρα που θα ζήλευε οποιοσδήποτε συντοπίτης του. Από τα δεκαοκτώ χρόνια της καριέρας του, πέρασε τα δεκαεπτάμιση (!) σε ομάδες της πόλης του, ξεκινώντας από τη Γουεστ Χαμ το 1995 (με διάλειμμα από την Πρωτοχρονιά του 1996, έως το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς) στη Σουόνσι και ύστερα φόρεσε τη φανέλα της Τσέλσι για να καταλήξει ως μία από τις "σημαίες" της δεύτερης "χρυσής" περιόδου της ομάδας.
Απ' ό,τι φαίνεται, όμως, η ντουζίνα ετών στο Στάμφορντ Μπριτζ ήταν διάστημα αρκετό για να κλείσει ο 34χρονος μέσος τον κύκλο του στο σύλλογο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, ο ιδιοκτήτης του λονδρέζικου συλλόγου, Ρομάν Αμπράμοβιτς, ήταν αυτός που ήρθε σε επικοινωνία με τον Άγγλο μέσο και του ανακοίνωσε, ουσιαστικά, ότι θα πέσουν οι τίτλοι τέλους στο κεφάλαιο "Τσέλσι" για τον ίδιο.
Ο ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εμφανιζόταν απογοητευμένος και ξεσπούσε σε άτομα του περιβάλλοντός του, λέγοντας πως δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του μακριά από το "Στάμφορντ Μπριτζ" και πως η μεγάλη του επιθυμία ήταν να κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα με τη μπλε φανέλα.
Το συμβόλαιο του 34χρονου άσου λήγει το προσεχές καλοκαίρι και η αλήθεια είναι ότι ο Λάμπαρντ, όσο και ο Άσλεϊ Κόουλ, είχαν λάβει την προειδοποίηση του Ράφα Μπενίτεθ, όταν αφοπλιστικά εκείνος είχε ελαχιστοποιήσει τις ελπίδες των δύο παικτών για παραμονή στην ομάδα,με δηλώσεις του, σχεδόν αμέσως μόλις ανέλαβε τις τύχες της Τσέλσι.
Ο έμπειρος μέσος γνωρίζει πως έχει την επιλογή για να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι στις ΗΠΑ για λογαριασμό των Λος Άντζελες Γκάλαξι και μυθικές οικονομικές προτάσεις από... Κίνα μεριά, αλλά ο ίδιος αναμένεται να εξετάσει προσεκτικά όλες τις προοπτικές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου