27 Δεκεμβρίου 2012

Η εύκολη συνταγή

0 σχόλια

Kέικ με μήλο και κανέλα


Υλικά
250 γρ. ζάχαρη
200 γρ. μαργαρίνη εκτός ψυγείου
5 αβγά
250 ml. γάλα
1 βανίλια
20 γρ. μπέικιν πάουντερ
500 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
1 μήλο
1/2 κ.γ. κανέλα
1 κ.σ. ζάχαρη

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 βαθμούς. Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και ρίχνουμε ένα-ένα τα αβγά μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το γάλα, το αλεύρι, το μπέικιν και συνεχίζουμε το ανακάτεμα έως ώτου γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Βάζουμε το μισό μείγμα σε μια βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα. Σε ένα σκεύος βάζουμε το μήλο καθαρισμένο και ψιλοκομμένο, τη ζάχαρη, την κανέλα και τα ανακατεύουμε. Βάζουμε στη μέση το μείγμα μήλου και από πάνω το υπόλοιπο μείγμα.

Χρόνος ψησίματος: 35-40 λεπτά
Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά


Πηγή: lovecooking.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου