1 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΚΟΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

0 σχόλια

ΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΝ ''ΝΑΙ'' ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ''ΟΧΙ'' ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ...
Μεγάλη σημασία αποδίδει το σύστημα του Ευάγγελου Βενιζέλου στη σημερινή πρώτη συνεδρίαση της ΚΟΕΣ γιατί από αυτή θα εξαρτηθεί το πως θα πάει η πρόσκληση Βενιζέλου στα στελέχη που εδώ και  μήνες έχουν απομακρυνθεί από το κόμμα...

Θέλουν να δουν αν τελικά, θα γυρίσουν πίσω όσοι έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ ή αδράνησαν, έτσι ώστε να πουν στη συνέχεια ότι η πόρτα που τους άνοιξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, άνοιξε διάπλατα.
Στη συνεδρίαση αυτή, η οποία θα είναι και πανηγυρική, με ανάλογες όμως δόσεις αυτοκριτικής, θα είναι παρόντες οι Δημήτρης Ρέππας, Χρήστος Παπουτσής που είχαν μάλιστα πρόσφατα και συνάντηση μεταξύ τους, ο Θεόδωρος Πάγκαλος στον οποίο πρόσφατε ο Ευάγγελος Βενιζέλος απάντησε με e-mail για να τον ευχαριστήσει που αποδέχθηκε την πρόσκληση του, ενώ στην περίπτωση του Ανδρέα Λοβέρδου έβαλε τον κ. Μανιάτη να του πει ότι δε γίνεται συνεδρίαση της Κ.Ο, αλλά και ο Σωκράτης Ξυνίδης, ο επίσης γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, ενώ παρόντες θα είναι και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργός του Γιώργου Παπανδρέου, οι Παύλος Γερουλάνος, Μανώλης Όθωνας, Μιχάλης Τιμοσίδης, Γιώργος Πεταλωτής που σύμφωνα με όσα λέει, θα ήθελε, αν υπάρχει χρόνος, να μιλήσει για όλα όσα έγιναν από τις εκλογές και μετά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τηλεφωνικές επαφές με στελέχη που χρειάστηκαν ειδικό χειρισμό τις έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Όλες τις άλλες, ο Π. Κουκουλόπουλος. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μίλησε με στελέχη του κόμματος που αδρανοποιήθηκαν, εξαιτίας και των δύο πλευρών, αλλά όπως κατάλαβε δύσκολα θα έβλεπε στο χώρο της συνδιάσκεψης στελέχη όπως η Άννα Διαμαντοπούλου, η Βάσω Παπανδρέου, αλλά και τέσσερις ευρωβουλευτές όπως η Μαριλένα Κοππά, η Άννη Ποδηματά, ο Σπύρος Δανέλλης, ο Κρίτωνας Αρσένης. Παράλληλα να σημειώσουμε ότι δεν ειδοποιήθηκε από κανέναν, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος.
Σίγουρα δε θα είναι στη συνεδρίαση της ΚΟΕΣ, ο Κώστας Σκανδαλίδης, που διαγράφηκε από το κόμμα, αλλά ούτε και ο Γιάννης Ραγκούσης που αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ μόνος του. Θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος θα μιλήσει στην περίπτωση που θα υπάρξει χρόνος και για τους βουλευτές.
Τέλος να σημειωθεί, ότι η διαδικασία προβλέπει ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου, στη συνέχεια του Π. Κουκουλόπουλου και στη συνέχεια τέσσερις ώρες διαδικασία με ομιλίες άλλων στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Η εκδήλωση αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 5 το απόγευμα με δευτερολογία του Ευάγγελου Βενιζέλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου