20 Δεκεμβρίου 2012

Σουλειμάνι ο αντι-Βιειρίνια!

0 σχόλια

vieirinha+kardia

Σοβαρές εξελίξεις φαίνεται πως δρομολογήθηκαν τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση Βιειρίνια. Το θέμα με τον Πορτογάλο επιθετικό δε θεωρείται τελειωμένο για τον ΠΑΟΚ παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν (έχει συμβόλαιο με τη Βόλφσμπουργκ) και τις έχουμε αναφέρει.
Η γερμανική «Bild» αποκαλύπτει πως η Βόλφσμπουργκ κατέθεσε πρόταση στον Αγιαξ για την απόκτηση του Σέρβου μεσοεπιθετικού (παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης) Μιραλέμ Σουλεϊμάνι. Πρόκειται για έναν παίκτη που είχε βρεθεί αντίπαλος του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ το καλοκαίρι του 2010 στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εφόσον η Βόλφσμπουργκ αποκτήσει τον Σουλεϊμάνι, τότε είναι πολύ πιθανές οι εξελίξεις στο θέμα Βιεϊρίνια. Να συζητήσουν δηλαδή εκ νέου ΠΑΟΚ και Βόλφσμπουργκ για τον Πορτογάλο και τελικώς να τα βρουν για να έρθει ο Βιεϊρίνια στη Θεσσαλονίκη.
Παράλληλα, αναμένεται να γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο προπονητής της Βόλφσμπουργκ, ο οποίος μαζί με τον Αλοφς θα καθορίσουν τις εξελίξεις για το θέμα. Ο ΠΑΟΚ περιμένει τις εξελίξεις καθώς ο Αντρέ παραμένει πάντα η πρώτη επιλογή για την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία!
Γράφτηκε από  sport103.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου