9 Ιανουαρίου 2013

Και εσείς γιατί βασανίζετε τους μαύρους;

0 σχόλια
Στριμώχτηκε στο πρωϊνό του Σκάι, σήμερα ο Π. Σκουρλέτης καθώς κλήθηκε να καταδικάσει την κατάληψη της “Βίλας Αμαλία”, και όπως είναι φυσικό, δυσκολεύτηκε…

«Σε μια στιγμή που θα έχουμε κορυφαία σκάνδαλα , κάνουν μια πολιτική αντιπερισπασμού. Αυτά πέφτουν στο κενό. Γι αυτό βλέπετε και τα λεγόμενα μεγάλα κανάλια πως προσπαθούν αυτή τη στιγμή, με ένα λυσσαλέο τρόπο, να επιτεθούν στο ΣΥΡΙΖΑ, που σκανδαλωδώς ευνοούνται από αυτό το σύστημα που βλέπει την ουρά του και αποτελεί τη σημερινή μνημονιακή κυβέρνηση , το σύστημα της διαφθοράς, της διαπλοκής και της διάχυσης ανομίας που εξέθρεψαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τις τελευταίες δεκαετίες..»

Ναι εντάξει, είναι η απάντηση αλλά εσείς καταδικάζετε την ανακατάληψη;

Σκουρλέτης: Τι να καταδικάσω αυτή τη στιγμή ; Εγώ δεν γνωρίζω την είδηση . Εγώ θέλω να μάθω γιατί επί 22 χρόνια υπήρχε αυτή η βίλα της ανομίας ; Γι ποιο λόγο; Τι έκαναν οι αρμόδιες αρχές; Τι γινόταν εκεί; Σε ποιον ανήκει ; Τι σημαίνει αυτό ; υπάρχουν ανάλογα παραδείγματα στην Ευρώπη; Πως τα αντιμετωπίζουμε ; Τι πρέπει να κάνει μια πολιτεία; Τι γίνεται με τους άστεγους που παγώνουν..

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου