10 Ιανουαρίου 2013

Τα πήρε στο κρανίο ο Απόστολος…

0 σχόλια

Εξανέστη ο Απόστολος Κακλαμάνης με το στόμφο και τον τόνο της Ζωής Κωνσταντοπούλου μέσα στο Κοινοβούλιο, με αφορμή το ύφος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ σε απάντησή της στον υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μανούσο Βολουδάκη.

“Δεν είμαστε στην πρώτη τάξη του δημοτικού για να μας κάνει μαθήματα η κα Κωνσταντοπούλου, λες και είναι δασκάλα. Αυτά δεν τα έκανε ποτέ ο πατέρας της, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ούτε η μητέρα της, η Λίνα Αλεξίου. Λυπάμαι που έχετε αυτή τη συμπεριφορά. Δεν τους έχετε μοιάσει”, ήταν τα λόγια του πρώην Προέδρου της Βουλής.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπως μπορείτε να υποθέσετε κάθε άλλο παρά σεβάστηκε την –κάθε είδους- απόσταση που τη χωρίζει από τον Α. Κακλαμάνη και αφού του είπε διάφορα για αήθεις επιθέσεις, κατέληξε: “Εγώ είμαι μια νέα βουλευτής, και δεν έχω το δικό σας προνόμιο, ως πρώην Πρόεδρος, να μιλάτε όποτε θέλετε. Με ένα κανονισμό που, ενώ τον φτιάξατε στα μέτρα σας, τον παραβιάζετε κατ’ επανάληψη”.

Καλό θα ήταν, ακριβώς επειδή είναι νέα βουλευτής, να ζητήσει από την τηλεόραση της Βουλής οπτικό υλικό από συνεδριάσεις και επιτροπές για να αποκτήσει μία αντικειμενικότερη εικόνα περί του ποιος διακόπτει κατ΄επανάληψη, ποιος πετάγεται χωρίς να έχει το λόγο και ποιος γράφει τον κανονισμό εκεί που φαντάζεστε..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου