9 Ιανουαρίου 2013

Πρωτοβουλίες Βενιζέλου εν όψει Συνεδρίου

0 σχόλια

Σε σειρά πρωτοβουλιών πρόκειται να προχωρήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, τόσο σε κυβερνητικό, όσο και σε κομματικό επίπεδο εν όψει του Συνεδρίου του κόμματος στα τέλη του μηνός Φεβρουαρίου.

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών θα συνεδριάσει η ΚΟΕΣ του ΠΑΣΟΚ το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ιπποκράτους.

Σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Βενιζέλου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει από τους βουλευτές να είναι πρωτοπόροι «στα θέματα της προσυνεδριακής προετοιμασίας».

Οι συνεργάτες του κ. Βενιζέλου αναφέρουν ότι: «Πρέπει να ενεργοποιηθούν οι βουλευτές για να συνταχθούν τα κείμενα και να τροφοδοτηθεί ο προσυνεδριακές διάλογος, αφού μέσα από τη διαδικασία αυτή θα έχουμε δυνατότητα να προβάλουμε τις θέσεις μας για το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης, το Εθνικό Φορολογικό Σύστημα, την αναθεώρηση του Συντάγματος κτλ».

Σε σχέση με την κυβέρνηση βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσουν αν επισκέπτονται υπουργεία και κυβερνητικούς φορείς (όπως το ΙΚΑ). Επιπλέον θα αναπτυχθεί περισσότερο η πρωτοβουλία του κόμματος εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Επίσης οι συνεργάτες του κ. Βενιζέλου αναφέρουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να πολώσει την κατάσταση με στόχο να οδηγηθεί η χώρα στο χάος, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ που επιδιώκει την ανασυγκρότηση της χώρας. Γί´ αυτό το λόγο, προσθέτουν, ο κ. Βενιζέλος θα επιδιώξει ανοιχτό διάλογο με κινήματα χωρίς προαπαιτούμενα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου