9 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΥΟ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

0 σχόλια

Ευθεία επίθεση στον Σύριζα εξαπέλυσε σήμερα, ο Β. Βενιζέλος μιλώντας στην συνεδρίαση της Γραμματείας, η οποία θα οδηγήσει πολιτικά το Συνέδριο τον προσεχή Φλεβάρη. Σε σχέση με την λίστα Λαγκάρντ, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε τα ακόλουθα:
"Ο ΣΥΡΙΖΑ από τη φύση του επένδυσε στην καταστροφή αλλά έχασε και πάλι. Τώρα τα παίζει όλα για όλα με ένα πολιτικό ρεσάλτο που κάνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρεται για την ουσία της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ αλλά για την δημιουργία εντυπώσεων και μόνο. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση για προκαταρκτική με ένα κείμενο που είναι πολιτικά και ηθικά κατάπτυστο, σαν προκήρυξη της βίλας Αμαλία. Ο ΣΥΡΙΖΑ μας κατηγορεί ότι καλύπτουμε εκδότες και άλλους παράγοντες που ήταν στη λίστα Λαγκάρντ. Ποιους εννοεί; Αυτούς που ελέγχαμε ήδη με το ΣΔΟΕ;" Και ο Β. Βενιζέλος συνέχισε λέγοντας "Ποιος έδωσε προς δημοσίευση τη λίστα; Κάποιος που την είχε και είπε ότι δεν την έχει. Ας απαντήσει ο κ.Τσίπρας."
Τέλος αναφέρθηκε και στην διεξαγωγή του συνεδρίου ανακοινώνοντας και την ημερομηνία. Πριν από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα προηγηθεί και το συνέδριο της Νεολαίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου