14 Σεπτεμβρίου 2011

Ικανοποίηση στην κυβέρνηση για τα αποτελέσματα της τηλεδιάσκεψης

0 σχόλια

Διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα

Την ικανοποίησή της κυβέρνησης εξέφρασαν κύκλοι της για τα αποτελέσματα της τηλεδιάσκεψης που είχε ο πρωθυπουργός Γιώργος Α Παπανδρέου με τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί και την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ.

Οι ίδιοι κύκλοι ανέφεραν ότι η τηλεδιάσκεψη διεξήχθη σε καλό κλίμα, ενώ από άλλη κυβερνητική πηγή αναφέρθηκε ότι η διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ήταν εντός των προγραμματισμένων ορίων.

Οι κυβερνητικοί κύκλοι ανέφεραν, επίσης πως προσδοκία της κυβέρνησης είναι ότι η τρόικα αναμένεται να επιβεβαιώσει τις εκτιμήσεις της κυβέρνησης...

ότι θα επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι του 2011 και του 2012 με αποτέλεσμα και την δημιουργία πρωτογενών πλεονασμάτων στην ελληνική οικονομία.

Σημειώνεται ότι ο αρχικός σχεδιασμός της κυβέρνησης να μην είναι κανένας υπουργός παρών στην τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού, άλλαξε στην συνέχεια και έτσι μαζί με τον πρωθυπουργό ήταν παρόντες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, ο επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Γιώργος Ζανιάς, και ο διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού, πρέσβης Δημήτρης Παρασκευόπουλος.

πηγη:http://www.newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου