15 Οκτωβρίου 2011

Αδερφικο Σεξ στο σταθμό...

0 σχόλια

Δυο μεθυσμένα αδέλφια έκαναν σεξ μέσα σε ανελκυστήρα σιδηροδρομικού σταθμού στη Μεγάλη Βρετανία. Η κάμερα ασφαλείας τους τσάκωσε σε 15λεπτο βίντεο. Τι έγινε στη δίκη που τάραξε τις Βρετανικές αρχές (Pics)..


Τους έπιασαν να κάνουν σεξ στον σιδηροδρομικό σταθμό του Motherwell στο Lanarkshire. Αυτό ωστόσο που σοκάρει δεν είναι η προσβολή δημοσίας αιδούς αλλά ότι τα δύο άτομα που ερωτοτροπούσαν  ήταν αδέλφια!
Το περιστατικό συνέβη στις 27 του περασμένου Ιουνίου και πρωταγωνιστές ο Richard  και η μικρότερη του αδελφή  Kirsty, 21ενος και 18 ετών αντίστοιχα.
Άμεσα οι Βρετανικές αρχές όρισαν δικάσιμο για τις πράξεις τους και χτες το δικαστήριο του Hamilton Sheriff άκουσε τα δύο αδέλφια να παραδέχονται την σεξουαλική επαφή μεταξύ τους.
Όπως αποφάνθηκε στο δικαστήριο τα δυο αδέλφια θα παρακολουθούνται από κοινωνικούς λειτουργούς και θα τους συμβουλεύσουν σε θέματα ψυχικής υγείας και  κατάχρησης ουσιών.
 
Για να γλιτώσουν τη φυλάκιση τα δυο αδέλφια παραδέχθηκαν ότι έκαναν σεξ στον ανελκυστήρα του σιδηροδρομικού σταθμού. Η 18χρονη αφού παραδέχθηκε την σεξουαλική πράξη ισχυρίστηκε ότι ήταν μεθυσμένη και δεν μπορούσε να θυμηθεί πως ξεκίνησαν όλα, ενώ κατηγόρησε τον αδερφό της ότι ήταν αυτός που ξεκίνησε το "παιχνίδι".
Στο δικαστήριο δόθηκε στη δημοσιότητα ένα δεκαπεντάλεπτο βίντεο του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα το τη συνέβη.
 
Ο 21χρονος είπε στο δικαστήριο ότι περίμεναν στην πλατφόρμα του σταθμού του τραίνου για να πάνε σπίτι καπνίζοντας ένα τσιγάρο. Στη συνέχεια μπήκαν στο ασανσέρ και έκαναν σεξ. Ήταν και οι δύο μεθυσμένοι παραδέχθηκε.
πηγη:http://news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου