29 Νοεμβρίου 2011

Παοκ: "15 μερες χωρις Βιειρινια..."

0 σχόλια
Δυσκολες στιγμες περναει η ομαδα της Θεσσαλονικης αφου μετα την αποτυχια (λευκη ισσοπαλια) με τη Κερκυρα στη Τουμπα και τη μικρη συνολικη συγκομιδη Βαθμων ως προς τα παιχνιδια που εχουν παιχτει ερχονται νεα προβληματα να ταλαιπωρησουν το Ρουμανο τεχνικο Λαζλο Μπολονι...
 
Η μαγνητικη που εκανε χθες ο Βιειρινια εδειξε θλαση πρωτου βαθμου στο δικεφαλο με αποτελεσμα να μενει εκτος δρασης για περιπου 10-15 μερες. Ο Λινο παραμενει ως εχει αφου ουτε αυτος ξεπερασε το προβλημα το οποιο εχει ενω παλι καλα προφυλαχτηκε ο Γκαρσια στο ματς του Σαββαρου και ισως να παρει χρονο συμετοχης μεσα στη Τοτεναμ. Σε συνεντευξη που παραχωρησε ο Κροατης Τερματοφυλακας Κρεσιτς Δηλωσε πως τρελαινεται που δεν παιζει φετος μετα τη περυσινη χρονια που εκανε αλλα "..ετσι ειναι η θεση του τερματοφυλακα η παιζεις ή δεν παιζεις..."
 Εκει τα 2000 εισητηρια που πηρε ο ΠΑΟΚ εκανα φτερα σε λιγα μονο λεπτα ενω υπολογιζεται οτι θα ειναι περισσοτεροι αυτοι που θα πανε χωρις εισητηριο ενω παραλληλα δυσκολο φαινεται ο Ρεντκναπ να χρησιμοποιησει τις ρεζερβες του αφου σε περιπτωση ηττας η Τοτεναμ βρισκεται οριστικα και προωρα εκτος διοργανωσης.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου