29 Νοεμβρίου 2011

Υποψηφια η Ιταλια να παρει τη θεση της Ελλαδας στο χορο του Ζαλογκου

0 σχόλια
 Θα μπορουσαμε να πουμε οτι η Ιταλια φαινεται να μπαινει για τα καλα στο χορο μας. Το χορο του Ζαλογκου!! Ενω μεχρι τωρα η Ελλαδα με διαφορα ηταν η πρωτη στο χορο με ακολουθους Πορτογαλια, Ισπανια, Ιρλανδια, Ισλανδια, Ουγγαρια κτλ, πλεον η Ιταλια φαινεται να ζητα τη πρωτη θεση!
Παρτυ ετοιμαζουν οι κερδοσκοποι!
Με 750 εκ.ευρω αρχικο στοχο αντλησης κεφαλαιων καταφερε να αντλησει μονον τα 567 εκ. ευρω με επιτοκιο - στο κοκκινο - 7,3%!  Ερωτημα για την ΙΤΑΛΙΑ τι θα γινει σημερα καθως αναζητει 8 δις. ευρω μεσω δεκαετων ομολογων.. (Βεβαια δεν ανησυχουμε και πολυ γιατι ξερουμε οτι και αυτοι εχουν κυβερνηση Εθνικης Σωτηριας με αρχηγο εναν πολυ δυνατο Τεχνοκρατη και σιγουρα θα γινει αυτο που πρεπει να γινει γιατι "αν δεν μπορουν οι τεχνοκρατες να τα φερουν εις περας ποιοι μπορουν?"..)
Στο χορο του Ζαλογκου απο οτι φαινεται πως μπηκε και το ακυβερνητο Βελγιο,μετα τη χθεσινη υποβαθμιση της πιστοληπτικης ικανοτητας, καθως πλεον η αναχρηματοδοτηση του χρεους καθισταται εως πανακριβη ή και αδυνατη εντος των επομενων 2 μηνων.
Τυχερη (για ποσο ακομα η Γαλλια) που συγκεντρωσε 7 δις ευρω με κυμενομενο επιτοκια απο 0.37% εως και 0.89%. Υπαρχει η φημη εγιναν πολυ γρηγορες κινησεις των εγχωριων τραπεζων για να καλυφθει η προσφορα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου