29 Νοεμβρίου 2011

Πετσάλνικος και Έξαρχος για τις (πιθανές) καταθέσεις Ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία

0 σχόλια

Πετσάλνικος και Έξαρχος για τις (πιθανές) καταθέσεις Ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής, Φ. Πετσάλνικο, είχε σήμερα ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Έξαρχος, προκειμένου να ενημερωθεί για την υπόθεση που έχει ανακύψει σχετικά με πιθανές καταθέσεις Ελλήνων Βουλευτών στην Ελβετία.
Ο Βασίλης Έξαρχος υπογράμμισε την βούληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, να στηρίξει κάθε πρωτοβουλία για τη διερεύνηση του θέματος, ώστε «να μην μείνουν σκιές πάνω από ...τον πολιτικό κόσμο της χώρας», ενώ χαρακτήρισε θετική τη συγκυρία καθώς η Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ έχει ήδη δρομολογήσει την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας με τις ελβετικές αρχές για την είσπραξη διαφυγόντων φόρων από ελληνικές καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες.
Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, επανέλαβε προς τον Πρόεδρο της Βουλής, τη σταθερή θέση του Κινήματος για πλήρη διαφάνεια στην πολιτική ζωή και τόνισε χαρακτηριστικά: «φως σε όλα φως για όλους».
Ο Φίλιππος Πετσάλνικος ενημέρωσε διεξοδικά τον Βασίλη Έξαρχο για τις πρωτοβουλίες που έχει ήδη αναλάβει για το συγκεκριμένο θέμα, πρωτοβουλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.
πηγη: http://www.tsantiri.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου