11 Νοεμβρίου 2011

Μειώθηκε η ποινή του Παναθηναϊκού – με κόσμο κόντρα στον Ολυμπιακό

0 σχόλια

Μειώθηκε η ποινή του Παναθηναϊκού – με κόσμο κόντρα στον ΟλυμπιακόΤο ΑΣΕΑΔ έκρινε υπέρ του Παναθηναϊκού κι άνοιξε τις θύρες του ΟΑΚΑ για το πρώτο clasico της χρονιάς με τον Ολυμπιακό (20/11). Μειώθηκε η ποινή.
Έστω και με αρκετή καθυστέρηση, αφού η ποινή είχε ανακοινωθεί στις 10/6 κι η έφεση είχε κατατεθεί λίγες ημέρες αργότερα, το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών εκδίκασε την έφεση του «τριφυλλιού» κι αυθημερόν έκρινε υπέρ του, βάζοντας κόσμο στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Α1.
Ήδη οι «πράσινοι» είχαν εκτίσει τις τρεις εκ των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και περίμεναν πώς και πώς την απόφαση, ζητώντας ακόμη ...
κι επίσπευση συγκρότησης σε σώμα του ΑΣΕΑΔ. Η αναμονή τους άξιζε τον κόπο, αφού θα έχουν τη στήριξη του κόσμου της ομάδος στο επερχόμενο ντέρμπι «αιωνίων», απόφαση που δεν άρεσε καθόλου στον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός είχε δεχτεί ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για τέσσερις αγωνιστικές ημέρες και πρόστιμο 40.000€, η οποία μειώθηκε σε τρεις αγωνιστικές, ενώ το πρόστιμο διαγράφτηκε.
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου