16 Νοεμβρίου 2011

To ξέσπασμα του Γιώργου και η απαράδεκτη επίθεση Πρετεντέρη

1 σχόλια

To ξέσπασμα του Γιώργου και η απαράδεκτη επίθεση Πρετεντέρη
Aμύνονται για τα όσα είπε για τα διαπλεκόμενα Media ο Παπανδρέου, εξαπολύοντας εναντίον του άγρια και με χυδαίο τρόπο, επίθεση… Πρετεντέρης, Τρέμη και Τσίμας-τα κατά Στάθη, τιποτένια και λυσσασμένα ντόπερμαν-άρχισαν να βρίζουν, εν χορώ, τον Παπανδρέου, για τα όσα είπε για το δημοψήφισμα και για τα ύποπτα κέντρα Τύπου, που επεχείρησαν με όπλο αυτό να τον πλήξουν.
-Δεν του αναγνώρισαν το δικαίωμα δια να ομιλεί.
-Τον χαρακτήρισαν (Ντερμπεντέρης) αμετανόητο.
-Εξέφρασαν την απέχθειά τους, επειδή διέγνωσαν την πρόθεσή του να μείνει στην ενεργό πολιτική ζωή, λες και είναι υπόθεση που αφορά αυτούς κι όχι, το κόμμα του.
-Τον κατηγόρησαν (λέγοντας ψέμματα) πως ...δεν αναφέρθηκε στις Κάννες και «τον εξευτελισμό που υπέστημεν» .
-Μίλησε σα να μην είχε συμβεί το «πατατράκ» (Τρέμη) του δημοψηφίσματος.
Μιλάμε για ομαδική υστερία. Γι’ αυτό ο λαός-όπως περιγράφει σήμερα ο Στάθης-όπου συναντάει λυμένα τα ντόπερμαν, τα γιαουρτώνει…
Ξέσπασμα Γιώργου για το δημοψήφισμα. Και παραίνεση προς Σαμαρά να μην ακούει ακραίες φωνές…
Ο Παπανδρέου, απελευθερωμένος από την πρωθυπουργία, τα έριξε σαν αρχηγός του πρώτου κόμματος, προς όλους για το δημοψήφισμα.
Το δημοψήφισμα φόβισε πολλούς και εντός και εκτός της χώρας. Δεν ακύρωσε τίποτα από τη συμφωνία που είχαμε κάνει.Κάποιοι και μέσα από ορισμένα ΚΕΝΤΡΑ ΤΥΠΟΥ, επιχείρησαν να με πλήξουν, λέγοντας πως εγώ υπονόμευσα τη συμφωνία. Ποιος, εγώ κι όχι, αυτοί που όλο τον προηγούμενο καιρό το υπονόμευαν κάθε μέρα. Οι εταίροι μας φοβήθηκαν την απόφαση του λαού. Αλλά θα ήταν προτιμότερο ένα όχι του λαού, από το να σερνόμαστε μήνες στην ανασφάλεια και στο τέλος να μας πουν «βγαίνετε έξω» …
ΠΗΓΗ: nonews-news

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TO ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΒΡΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΦΥΤΕΥΤΟΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..ΜΠΡΑΒΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΓΑΩΣΕΣ..

Δημοσίευση σχολίου