17 Μαΐου 2013

Το μεγαλοπρεπές άδειασμα του Κωνσταντόπουλου στην... κόρη του

0 σχόλια

Τι είπε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού...
Θεαματικό άδειασμα στην θυγατέρα του Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος κατά την προχθεσινή του εμφάνιση σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΟΠΕΚ του Κώστα Σημίτη με θέμα την...
συνταγματική αναθεώρηση. Ως γνωστόν η κόρη του, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνη του τομέα Δικαιοσύνης, με τις σκληρές πολιτικές παρεμβάσεις που έχει κάνει για σειρά υποθέσεων με ποινική διάσταση συμβάλλει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο στον επηρεασμό της Θέμιδος.

Προχθές λοιπόν ο πατέρας της, άφησε να εννοηθεί ότι δεν συμφωνεί με την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής και δεν έκρυψε την ανησυχία του και για το ενδεχόμενο «πολιτικοποίησης της δικαιοσύνης».

Ο κ. Κωνσταντόπουλος είπε χαρακτηριστικά για τη Δικαιοσύνη: «Σε αυτό το κλίμα, υπάρχει μια νοοτροπία, είτε από φόβο, είτε από υπολογισμό, είτε από κακή εσωτερίκευση, αυτής της χρεοκοπίας του πολιτικού συστήματος, επιδεικνύει μια εχθρικότητα κατά του πολιτικού. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δικαστές που έχουν την εντύπωση ότι προσφέρουν υπηρεσία στο έθνος και χειροκροτούνται και υπάρχουν και δικαστές που κάνουν τη δουλειά τους, τηρώντας τις εγγυήσεις της δίκαιης δίκης και δεν είναι βέβαιο ότι θα σταδιοδρομήσουν...».

Εκείνο που δεν διευκρίνισε είναι σε ποιες υποθέσεις αναφερόταν και σε ποιους δικαστές, που επιδιώκουν το χειροκρότημα του έθνους. Στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλο; Στην υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ; Σε κάποια άλλη...;

parapolitika.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου